Ειδήσεις

Απάντηση προέδρου ΝΟΔΕ Νατάσας Βενετοκλή στον Καρίκη

Σχετικά με ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας από Δημοτική Παράταξη θα ήθελα να σας διευκρινίσω τα εξής:

Μετά την απόφαση των κεντρικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας να μην δώσει χρίσματα και στηρίξεις σε υποψηφίους α’ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, σε πανελλαδικό επίπεδο και κατ’ επέκταση και στην Ρόδο, η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν παρεμβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές α’ βαθμού.

Είναι άκαιρο και άσκοπο να επιχειρείται μέσω ανακοινώσεων η εμπλοκή της ΝΟ.Δ.Ε σε δημοτικές παρατάξεις, πόσο μάλλον στη διενέργεια δημοσκοπήσεων ή στη διαρροή αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων, όταν μάλιστα αυτές διενεργούνται από τοπική εφημερίδα και όχι από το κόμμα.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι η Νέα Δημοκρατία σε κεντρικό επίπεδο έχει απευθυνθεί σε εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται και έχει βγάλει τα δικά της συμπεράσματα.

Καθιστούμε σαφές ότι καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου έχει παραμείνει και θα παραμείνει ουδέτερη αφήνοντας τα στελέχη της να επιλέξουν την παράταξη που θεωρούν ικανότερη να βοηθήσει και να επιλύσει τα προβλήματα του τόπου.

Η Πρόεδρος – Νατάσα Βενετοκλή

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου