Αθλητικά

Ο προκριματικός στον Ο.Α.Μ.Ρ. για το Πανελλήνιο Ομάδων

O OAMΡ διοργανώνει προκριματικό αγώνα, για το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ» 2019 στις ενότητες 1-6, 1-9, 1-11, Όπεν. Οι λεπτομέρειες:

Τρόπος διεξαγωγής:

α) O αγώνας όπεν είναι ξεχωριστός δηλ. δεν μπορεί να περιληφθεί σε ενιαίο αγώνα και θα διεξαχθεί με screens.

β) Ο αγώνας στις ενότητες 1-6, 1-9, 1-11,θα είναι ενιαίος.

γ) Το σύστημα των αγώνων θα καθοριστεί από τον εκάστοτε διαιτητή με ελάχιστο αριθμό διανομών 24 ανά ημερίδα με προμοιρασμένες διανομές και η βαθμολογία θα υπολογίζεται σε IMPs με μετατροπή αυτών σε VPs. Θα ισχύουν ο ΔΚΑΜ/17, οι Πάγιοι Κανονισμοί της ΕΟΜ και η προκήρυξη του Πρωταθλήματος.

Τόπος και χρόνος διεξαγωγής: Εγκαταστάσεις του ομίλου μας (Ξενοδοχείο Σεμίραμις) ως κάτωθι:

– Οι αγώνες θα γίνουν την Πέμπτη 28/2, την Παρασκευή 1/3 και τη Δευτέρα 4/3. Ώρα έναρξης όλων των ημερίδων 21:00.

Προθεσμία Δηλώσεων Συμμετοχής: μέχρι την Τετάρτη 27/2/2018 και ώρα 21:00. Μετά την παραπάνω προθεσμία ομάδα θα γίνει δεκτή μόνο κατά την κρίση του διαιτητή (αν εξυπηρετεί την κίνηση).

Δικαίωμα συμμετοχής: Έχουν οι αθλητές που έχουν ανανεώσει το αγωνιστικό τους δελτίο για το 2019. Το κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 80 ευρώ ανά ομάδα. Στην περίπτωση που διεξαχθεί αγώνας με μέγιστο αριθμό ομάδων τέσσερις, τότε το κόστος συμμετοχής θα είναι 60 ευρώ ανά ομάδα.

Βαθμίδα:

Ο αγώνας ανήκει στην 3η Βαθμίδα και στους δικαιούχους θα απονεμηθούν οι ανάλογοι Βαθμοί Διάκρισης. Επίσης στην νικήτρια ομάδα κάθε ενότητας θα απονεμηθεί έπαθλο από τον όμιλο μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή επάθλου είναι η συμμετοχή τουλάχιστον τριών ομάδων στον αγώνα της ενότητας. Στην περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο παραπάνω απαιτούμενος αριθμός για μία ή περισσότερες ενότητες θα απονεμηθεί ένα έπαθλο στη νικήτρια ομάδα του ενιαίου αγώνα. Καμία ομάδα δεν δικαιούται περισσότερα από ένα έπαθλα και σε καμία ενότητα δεν δίδονται περισσότερα του ενός έπαθλα.

Επιτροπή εφέσεων : Η μόνιμη επιτροπή εφέσεων της ΕΟΜ

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα : το Δ.Σ. του Ομίλου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου