Ειδήσεις

Συνάντηση εργασίας του κ. Χαρ. Κόκκινου με στελέχη υπηρεσιών της Π. Ν. Α.

Με τους Γενικούς Διευθυντές και τους Προισταμένους των Υπηρεσιών της Π.Ν.Α στη Ρόδο είχε συνάντηση σήμερα ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος .
Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την αναβάθμιση και λειτουργία των υπηρεσιών, την υποστελέχωση τους και τα περιθώρια καλύτερης αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα και ταχύτερα οι Υπηρεσίες στις απαιτήσεις των πολιτών.
Οι Γενικοί Διευθυντές των Υπηρεσιών της Π.Ν.Α περιέγραψαν τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην άσκηση των καθηκόντων τους, δεδομένων των ελλείψεων σε προσωπικό, και ο Χ. Κόκκινος τους επισήμανε ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του θα προσπαθήσει ώστε να βρεθούν περιθώρια βελτίωσης στην λειτουργία των Υπηρεσιών .

Άλλωστε στόχος της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου είναι η εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Έγινε μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση για τον καλύτερο συντονισμό στο μέλλον και την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων στα προβλήματα που ανακύπτουν.

Βασική επιδίωξη της συνάντησης αυτής ήταν να τεθούν οι βάσεις για μια εποικοδομητική συνεργασία με τους Γενικούς Διευθυντές και τα στελέχη των Υπηρεσιών, ώστε να βελτιωθεί το καθημερινό εργασιακό τους περιβάλλον και να αποδίδουν σε όσο το δυνατό καλύτερες συνθήκες.

.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Χ. Κόκκινου ως Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου και σύμφωνα με το άρθρο 160 (παρ.3α) του Καλλικράτη (΄΄για τον συντονισμό και την εποπτεία των υπηρεσιών της Περιφέρειας’’)

Θα υπάρξει τακτική συνεργασία και συναντήσεις στους εργασιακούς τόπους της Π.Ν.Α.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου