ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bild: Η Μέρκελ δεν συμφωνεί με τη σκληρή στάση του Σόιμπλε

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μέρκελ-Σόιμπλε

«Η σκληρή στάση του Γερ­μα­νού υπουρ­γού Οικο­νο­μι­κών, Βόλφ­γκανγκ Σόιμπλε έναντι της Ελλάδας βρίσκει μικρή αντα­πό­κριση από την καγκε­λά­ριο Άνγκελα Μέρκελ», ανα­φέ­ρει το δημο­σί­ευμα της γερ­μα­νι­κής εφη­με­ρί­δας Bild με τίτλο: «Η αλήθεια για την ελλη­νική επι­στολή», το οποίο επι­κα­λεί­ται κυβερ­νη­τι­κούς κύκλους του Βερο­λί­νου.

Το δημο­σί­ευμα σημειώ­νει ότι η καγκε­λά­ριος θέλει να απο­φύ­γει να θεω­ρη­θεί η Γερ­μα­νία υπεύ­θυνη για ένα ναυάγιο των δια­πραγ­μα­τεύ­σεων. Σύμφωνα με το δημο­σί­ευμα, η Μέρκελ εμφα­νί­στηκε για τον λόγο αυτό σαφώς πιο πρόθυμη για συμ­βι­βα­σμό και ότι ελπίζει σε μία λύση μέχρι το τέλος της εβδο­μά­δας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.