ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποχώρησε σωληνωτή γέφυρα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αρχάγγελος γέφυρα

Υπο­χώ­ρη­σε επί της Εθνι­κής οδού Ρόδου- Λίν­δου στον Αρ­χάγ­γε­λο σω­λη­νω­τή Γέ­φυ­ρα.

Η Εθνι­κή οδός στο τμήμα αυτό έχει μο­νο­δρο­μη­θεί και χρειά­ζε­ται προ­σο­χή από τους οδη­γούς.

Το έργο κα­τα­σκευά­στη­κε το 1973.

Ήδη με εντο­λή του Πε­ρι­φε­ρειάρ­χη ξε­κί­νη­σαν οι ερ­γα­σί­ες προ­σω­ρι­νής απο­κα­τά­στα­σης που θα διαρ­κέ­σουν 10 ημέ­ρες και σύ­ντα­ξη νέας με­λέ­της γέ­φυ­ρας μετά από οριο­θέ­τη­ση του ρέ­μα­τος και Υδραυ­λι­κής με­λέ­της.

Η νέα γέ­φυ­ρα είναι απα­ραί­τη­τη γιατί πρό­κει­ται από την ανά­λυ­ση των υδρο­με­τρι­κών στοι­χεί­ων γέ­φυ­ρες και σω­λη­νω­τά με­γα­λύ­τε­ρων δια­το­μών. Το έργο θα χρη­μα­το­δο­τη­θεί από το πρό­γραμ­μα δη­μο­σί­ων επεν­δύ­σε­ων της Πε­ρι­φέ­ρειας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.