Αθλητικά

Λάμπρος Ανδριόπουλος: «Κατάλληλος μηχανισμός ώστε να βρεθούμε ξανά στα γήπεδα»

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, Λάμπρος Ανδριόπουλος ήταν καλεσμένος στην διαδικτυακή ημερίδα του ΠΣΑΤ, που έγινε την Παρασκευή με θέμα: «Ο Ελληνικός αθλητισμός την εποχή της πανδημίας».
Ο Λάμπρος Ανδριόπουλος, τόνισε:
«Τα προβλήματα είναι κοινά στον αθλητισμό. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν έχει βοηθηθεί όπως πρέπει από καμία Κυβέρνηση. Το επίδομα που παίρνουν τα σωματεία και κάποιοι προπονητές, δεν ισχύει για όλους καθώς δεν έχει νομοθετηθεί.
Έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι πρέπει να αρχίσουν τα πρωταθλήματα για να βρεθούμε στους αγωνιστικούς χώρους. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος μηχανισμός.
Οι αθλητές έχουν μείνει έξι μήνες πίσω. Θεωρώ ότι δύσκολα θα μπορούν να εφαρμοστούν τα πρωτόκολλα στο ερασιτεχνικό, αν δεν βοηθήσουν όλοι.
Όλοι να έχουμε μια ενιαία γραμμή, να την ακολουθήσουμε εάν θέλουμε να ξανανοίξουνε τα πρωταθλήματα και να μην ξαναδιακοπούν.
Δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε τους ελίτ αθλητές, με τους ερασιτέχνες. Από το ερασιτεχνικό έχουν ξεκινήσει όλοι και έχουν φτάσει ψηλά.
Δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε γυναικείο ή αντρικό και ερασιτέχνες προπονητές με επαγγελματίες. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι βάζει ένα λιθαράκι να εξελιχθεί κάθε άθλημα.
Να ευχηθώ καλές γιορτές, να βρεθεί η κατάλληλη πρόταση από όλους μας και ο κατάλληλος μηχανισμός ώστε να βρεθούμε ξανά στα γήπεδα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου