ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα Ψίνθου: Στεναχώρησε η ήττα, άρεσε η εμφάνιση

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Δόξα Ψίνθου
Μέγεθος γραμμάτων

Με ανά­μει­κτα συ­ναι­σθή­μα­τα βρήκε τους αν­θρώ­πους της Δόξας Ψίν­θου το τέλος του σαβ­βα­τιά­τι­κου παι­χνι­διού της 2ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries με αντί­πα­λο την Κατ­τα­βιά, στο ενω­σια­κό γή­πε­δο στο Κο­ρα­κό­νε­ρο.

Οι «βυσ­σι­νί» εμ­φα­νί­στη­καν ξε­κά­θα­ρα βελ­τιω­μέ­νοι σε σχέση με τα όσα πα­ρου­σί­α­σαν στο εντός έδρας 0-0 της πρε­μιέ­ρας κό­ντρα στην Αθλη­τι­κή Ένωση Λέρου, ικα­νο­ποί­η­σαν με την από­δο­σή τους τον προ­πο­νη­τή τους Φι­λή­μο­να Μι­χα­λά­κη, ωστό­σο βαθ­μο­λο­γι­κά δεν τους έμει­νε ως κέρ­δος το πα­ρα­μι­κρό, καθώς στις ευ­και­ρί­ες που σπα­τά­λη­σαν προ­στέ­θη­καν, στο τε­λευ­ταίο δε­κά­λε­πτο, τα δύο γκολ που δέ­χθη­καν, για να κλεί­σει το ματς στο 2-1.

Οι πρώ­τες δύο αγω­νι­στι­κές του πρω­τα­θλή­μα­τος πέ­ρα­σαν χωρίς να κα­τα­φέ­ρουν οι Ψιν­θε­νοί να δη­μιουρ­γή­σουν ένα έστω και μικρό «μα­ξι­λα­ρά­κι» ενό­ψει της «καυ­τής» συ­νέ­χειας που τους επι­φυ­λάσ­σει το πρό­γραμ­μα, από την άλλη πλευ­ρά όμως η εμ­φά­νι­σή τους κό­ντρα στην Κατ­τα­βιά απο­τε­λεί μία καλή βάση, για να συ­νε­χί­σουν τη δου­λειά τους, να βελ­τιω­θούν πε­ραι­τέ­ρω και να εμ­φα­νι­στούν έτοι­μοι στα παι­χνί­δια, στα οποία θα δια­κυ­βεύ­ε­ται η υλο­ποί­η­ση των στό­χων τους.

Για την 3η αγω­νι­στι­κή η Δόξα θα υπο­δε­χθεί την ΑΕΡΑ, ακο­λου­θούν τα εκτός έδρας παι­χνί­δια με τους Κλε­ό­βου­λο και Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών, το εντός με τον Δι­γε­νή, το εκτός με τον Ιά­λυ­σο και το εντός με τον Φοίβο, στο οποίο προ­στί­θε­ται στη συ­νέ­χεια το τα­ξί­δι στην Κάρ­πα­θο για το ματς με τον Πο­σει­δώ­να.

Εν ολί­γοις, η ομάδα του Φι­λή­μο­να Μι­χα­λά­κη θα αντι­με­τω­πί­σει τους τρεις διεκ­δι­κη­τές του τί­τλου, τους ισχυ­ρούς Κο­σκι­νιά­τες και άλ­λους δύο αντι­πά­λους με πα­ρό­μοιους στό­χους, που θα καί­γο­νται για βαθ­μούς. Οι ίδιοι ανα­γνω­ρί­ζουν από­λυ­τα τις δυ­σκο­λί­ες, ταυ­τό­χρο­να όμως είναι απο­φα­σι­σμέ­νοι να πα­λέ­ψουν με όλες τις δυ­νά­μεις τους, ώστε όταν το πρό­γραμ­μα αρ­χί­σει να ομα­λο­ποιεί­ται, να έχουν κα­τα­φέ­ρει να βελ­τιώ­σουν τη συ­γκο­μι­δή τους.

Την προ­σπά­θειά τους θα βοη­θή­σουν δύο ακόμα ικα­νοί, νέοι πο­δο­σφαι­ρι­στές. Ο 21χρο­νος με­σο­ε­πι­θε­τι­κός Νίκος Κρε­κού­κιας, ο οποί­ος υπέ­γρα­ψε το δελ­τίο του την πε­ρα­σμέ­νη εβδο­μά­δα, αγω­νί­στη­κε για ένα ει­κο­σά­λε­πτο κό­ντρα στην Κατ­τα­βιά και είναι θέμα χρό­νου να βρει τον ρυθμό του, ενώ στην ομάδα εντά­χθη­κε χθες και επι­σή­μως ο 18χρο­νος τερ­μα­το­φύ­λα­κας Γιώρ­γος Ορ­φα­νός, με τη διοί­κη­ση του σω­μα­τεί­ου της Ψίν­θου να ευ­χα­ρι­στεί την ΠΑΕ Δια­γό­ρας για την πα­ρα­χώ­ρη­ση του αθλη­τή, με τη μορφή δα­νει­σμού.

Ανα­λυ­τι­κά:

«Ευ­χα­ρι­στού­με πολύ την ΠΑΕ Δια­γό­ρας για τον δα­νει­σμό του 18χρο­νου τερ­μα­το­φύ­λα­κα Γιώρ­γου Ορ­φα­νού. Ευ­χό­μα­στε καλή πο­δο­σφαι­ρι­κή σεζόν και καλή επι­τυ­χία στο πρω­τά­θλη­μα της Super League 2!».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.