Στις εντός έδρας αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας επιστρέφει το Σάββατο ο Διαγόρας Βατίου, ο οποίος στις 16:00 θα υποδεχθεί την Α.Ε. Κατταβιάς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Οι Βατενοί του Γιάννη Καμπούρη δεν έχουν ξεκινήσει όπως επιθυμούσαν στην σεζόν, καθώς έχουν γνωρίζει μόνο ήττες στις τέσσερις αγωνιστικές που προηγήθηκαν, βρισκόμενοι στην τελευταία θέση του πίνακα, γι’ αυτό και η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι αποφασιστικής σημασίας ενόψει της συνέχειας.
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους γηπεδούχους, έτσι ώστε εκτός από βαθμολογικής άποψης, να τονώσουν και την ψυχολογία τους, αναγνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν.
Με αφορμή το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον προπονητή των Βατενών Γιάννη Καμπούρη που δήλωσε τα ακόλουθα:
«Έχουμε να αντιμετωπίσου μια καλή, σκληρή και πειθαρχημένη ομάδα όπως είναι η Α.Ε. Κατταβιάς, όπως έχει αποδείξει στα έως τώρα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Όμως από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι, να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε την πρώτη μας νίκη στην σεζόν».
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ