ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι διαιτητές στο Τελχινίδα-Πανιώνιος

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ

Ορί­σθη­καν από την αρμόδια επι­τροπή της Ε.Ο.ΠΕ. οι διαι­τη­τές που θα διευ­θύ­νουν τις ανα­με­τρή­σεις της 3ης αγω­νι­στι­κής στον 2ο υπο­ό­μιλο του 1ου ομίλου της Α2 κατη­γο­ρίας γυναι­κών. Το παι­χνίδι της Τελ­χι­νί­δας με τον Πανιώ­νιο που θα διε­ξα­χθεί την Κυριακή (13.00) στο Βενε­τό­κλειο, θα διαι­τη­τεύ­σουν οι Ράν­τσιου και Λιδο­ρι­κιώτη.

Το πρό­γραμμα της 3ης αγω­νι­στι­κής θα ξεκι­νή­σει το Σάββατο, όταν και θα γίνουν οι τέσ­σε­ρις από τις πέντε ανα­με­τρή­σεις του ομίλου, ενώ θα «κλείσει» την Κυριακή με τον αγώνα της Τελ­χι­νί­δας κόντρα στον Πανιώ­νιο.

Το πρό­γραμμα και οι διαι­τη­τές της 3ης αγω­νι­στι­κής:

ΣΑΒΒΑΤΟ(22/10):

Α’ Ηλιού­πο­λης (17:30): Α.Σ. Ηλιούπολης- Α.Ο. Αιγάλεω (Ζώης-Τουμπανάκης)

Ζηρί­νειο (18:00): Ζ.Α.Ο.Ν.- Αστέρας Αγίου Δημη­τρίου (Βελώνης-Δαλέκου)

Σάμος (19:00): Ανα­γέν­νηση Σάμου- Αγία Παρα­σκευή (Αντωνόπουλος-Τριανταφυλλόπουλος)

Κάντζα (20:00): Α.Ο. Παλλήνης- Ηλυ­σια­κός (Παγκοζίδης-Καπλανίδης)

ΚΥΡΙΑΚΗ(23/10):

Βενε­τό­κλειο (13:00): Τελχινίς- Πανιώ­νιος (Ράντσιου- Λιδο­ρι­κιώτη)

*Οι αθλή­τριες, οι αθλητές και το ΔΣ του ΡΣΦΠ Τελ­χι­νίς εκφρά­ζουν τα θερμά τους συλ­λυ­πη­τή­ρια στην οικο­γέ­νεια του Μεχμέτ Νετζιάτ Σαρρή Χασάν: «Ευχό­μα­στε ανά­παυση της ψυχής του και καλή δύναμη στους οικεί­ους του».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.