Τοπικές Ειδήσεις

Ο Βασ. Υψηλάντης στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου για την παράδοση μουσικών οργάνων  – Συνάντηση με το προεδρείο του ΕΕΣ Ρόδου

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α Υψηλάντης επισκέφθηκε το Μουσικό Σχολείο Ρόδου όπου έγινε η τελετή παράδοσης των μουσικών οργάνων, τα οποία αγοράστηκαν ύστερα από αίτημα του και την ευγενική επιδότηση της Γενικής Γραμματείας Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκη αλλά και τον Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για το προσωπικό τους ενδιαφέρον και την ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος του σχολείου.

Σήμερα επίσης επισκέφθηκαν τον Βασίλη Α. Υψηλάντη αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου και συγκεκριμένα η Πρόεδρος κ. Στ. Παρασκευά , η Γ. Γραμματέας κ. Α. Μιχαλάκη και η Ταμίας κ. Ε. Ντέλη, με τις οποίες συζήτησε θέματα που αφορούν το Περιφερειακό Παράρτημα Ρόδου του ΕΕΣ και τις οποίες διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου