Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της προχώρησε η Δόξα Ψίνθου. Παρότι οι «βυσσινί» δεν σκόπευαν να προχωρήσουν σε νέα προσθήκη, η παρουσία του αμυντικού Χρήστου Φορτομάρη στις προπονήσεις ήταν υπέρ του δέοντος πειστική για να αγνοήσουν την ευκαιρία και να την αφήσουν να τους «ξεγλιστρήσει».
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την Ακαδημία Κατερίνης 2006, στη Ρόδο ήρθε προκειμένου να σπουδάσει στην Α.Σ. Τ.Ε.Ρ. και οι Ψινθενοί τον καλωσορίζουν, ευχόμενοι καλή σεζόν και κάθε επιτυχία.
Η εβδομάδα κλείνει για τους ποδοσφαιριστές της Δόξας σήμερα το απόγευμα, με το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου. Η νέα θα τους βρει και πάλι στο γήπεδο της Ψίνθου, όπου θα συνεχίζουν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ορφανίδη. Ο τεχνικός της ομάδας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, παραμένει ευχαριστημένος τόσο από τον μεγάλο αριθμό των παικτών που συμμετέχουν στις προπονήσεις, όσο και από τη σταθερή βελτίωση που διαπιστώνει και έχει κάθε λόγο να πιστεύει, πως στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries η Δόξα θα παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα αρέσει.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ