Αθλητικά

Ξεκινάει το Τριεθνές στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανώνει με τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, το «Τριεθνές Πρωτάθλημα Τένις» που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου.

Η μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αφορά σε αθλητές της κατηγορίας Junior, δηλαδή αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών.

Το βαθμολογούμενο τουρνουά δόθηκε για πρώτη φορά στη Ρόδο από την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης με δικαίωμα συμμετοχής όλων των παιδιών από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τα Σκόπια και την Τουρκία.

Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αγωνισθούν όλα τα παιδιά των νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων σε ένα τουρνουά με βαθμολογία, στην παγκόσμια και την εθνική κατάταξη.

Η παρουσία του νησιού της Ρόδου στο Διεθνές Καλεντάρι αποτελεί από μόνη της μια πολύ μεγάλη διαφήμιση για τον τόπο, καθώς στη λίστα συγκαταλέγονται όλοι οι διάσημοι τουριστικοί προορισμοί.

Φέτος, το Πρωτάθλημα θα φιλοξενήσει δύο συλλόγους από την Κωνσταντινούπολη, έναν από τη Βουλγαρία, έναν από τα Σκόπια, ενώ συμμετέχουν Έλληνες αθλητές της περιφέρειας μας αλλά και από όλη την Ελλάδα, αφού είναι βαθμολογούμενο εθνικό τουρνουά επιπέδου 3, ανοικτό σε αθλητές από όλη τη χώρα.

Η επιτυχία της σύμπραξης με τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης όλα τα προηγούμενα χρόνια, έκαναν τα τουρνουά της Ρόδου να αποκτήσουν τόση φήμη που ίσως η ονομασία Τριεθνές, να είναι πλέον λίγη για το συγκεκριμένο τουρνουά που συμμετέχουν αθλητές από 10 έως 18 ετών.

Το τουρνουά είναι ανοιχτής συμμετοχής και αγώνες θα είναι Knock-out με consolation για τους αθλητές που θα χάσουν στον 1ο γύρο. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα set με το σύστημα NO-AD με 3ο set Match tie-break των 10 πόντων.

Η σύνθεση του ταμπλό θα γίνει με τη βαθμολογία της 36ης εβδομάδας. Θα ισχύσει ο κανονισμός NO LET RULE.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

-Οι αθλητές εξωτερικού δεν υποχρεούνται σε κάρτα αθλητή

-Δελτίο Αθλητικής Ταυτότητας (Δ.Α.Τ.), όπως αυτή εκδίδεται από την Ομοσπονδία. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι έχουν ενεργοποιήσει το Μητρώο τους. Το Δ.Α.Τ. περιλαμβάνει και το κόστος της Κάρτας Αθλητή.

-Παράβολο συμμετοχής 20 € Μονά. Οι νικητές είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στην έδρα των αγώνων μία (1) ώρα μετά τη λήξη του αγώνα τους για διαιτησία (σε περίπτωση που τους ζητηθεί) με ποινή αποκλεισμού σε περίπτωση άρνησης. Δεν μπορεί να κάνει διαιτησία αθλητής σε αγωνιζόμενο από τον Όμιλό του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου