Ειδήσεις

Υποτροφίες μέσω του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Επιστολή προς τον Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη, με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, απέστειλε ο κ. Andrew Swan, Διευθυντής της Ακαδημίας για Ηγέτες στις Διεθνείς Σχέσεις του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων Chatham House της Αγγλίας, με την οποία του γνωστοποιεί ότι προσκαλεί Έλληνες υπηκόους, που ενδιαφέρονται να λάβουν υποτροφία μέσω του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στις πιο κάτω θεματικές ενότητες:

1. Πολιτική και οικονομική απόκλιση στην Ευρωπαϊκή Ένωση (φιλοξενούμενο από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα) και

2. Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο Ελληνικό Σύστημα Υγείας (μέρος του Κέντρου για το Παγκόσμιο Σύστημα Υγείας).

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν έως τις 28/09/2014. Οι υποτροφίες θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2015 και θα έχουν διάρκεια 6 μηνών, ενώ προβλέπεται και η λήψη από τον υπότροφο βασικού επιδόματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υποτροφία και την αίτηση συμμετοχής στο: http://www.chathamhouse.org/academy/fellowships/stayros-niarchos

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου