Ειδήσεις

Εκστρατεία Καθαριότητας στον Δήμο Καρπάθου

Σε εντυπωσιακή εκστρατεία καθαριότητας προχώρησε ο δήμος Καρπάθου,  ανταποκρινόμενος σταδιακά στις ανάγκες της πρωτεύουσας και κατ’  επέκταση  των δημοτικών  διαμερισμάτων.
«Στόχος του Τμήματος Περιβάλλοντος του Δήμου θα είναι η συστηματική και οργανωμένη ενίσχυση της καθαριότητας και η βελτίωση της περιβαλλοντικής υγιεινής.» μας ενημερώνει  σχετικά ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα καθαριότητας  κ. Μανώλης Τσέρκης .

Συγκεκριμένα:
Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του νησιού   με τρία φορτηγά οχήματα, τρεις εργάτες  και 1 μηχάνημα  έργου που έφτασαν  για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέχρι την Όλυμπο  και Διαφάνι.
Με χημικά μέσα και κατάλληλα απορρυπαντικά  καθαρίστηκαν  και απολυμάνθηκαν  σωστά οι κεντρικοί κάδοι των Πηγαδίων
Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και πλύσιμο της περιοχής του λιμανιού στα Πηγάδια .
Πραγματοποιήθηκε περισυλλογή – συγκέντρωση και απομάκρυνση βαρέων ογκωδών αχρήστων αντικειμένων αλλά και ηλεκτρικών συσκευών από διάφορα σημεία και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους.
Έγινε επιχωμάτωση  και επισκευή τμήματος δρόμου προς ΧΥΤΑ αλλά και  επιχωμάτωση  των δρόμων  από δεξαμενή του Δήμου Καρπάθου – περιφερειακό προς Αμμοωπή και  από μεταφορική  Σφακιανάκη – βιοτεχνία  Πουζουκάκη.
Ολοκληρώθηκε ο  καθαρισμός του ποταμού  από Κυρά Παναγιά Πηγαδίων – Ξενοδοχείο « Αλιμούντα».

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου