Αθλητικά

Πήρε Γλένη η Α.Ε.Ρ.Α, στο επιτελείο ο Κεφαλάκης!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΛΕΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΡΑ

Νέα προσθήκη για την Α.Ε.Ρ.Α., η οποία απέκτησε τον 18χρονο Λευτέρη Γλένη, ο οποίος έπαιζε στον Τηλυκράτη Λευκάδας. Η ανακοίνωση της ομάδας: «Η Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Γλένη, ο οποίος εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Λευτέρης Γλένης, γεννημένος το 2007, αγωνίζεται με επιτυχία τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Προέρχεται από τον Τηλυκράτη Λευκάδας, όπου και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του. Τον καλωσορίζουμε θερμά στην οικογένεια της Α.Ε.Ρ.Α. και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Ο ΚΕΦΑΛΑΚΗΣ
Ο Θέμης Κεφαλάκης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Γκάιδα στο τιμόνι της Α.Ε.Ρ.Α. στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα με ανακοίνωση τον καλωσόρισε στ’ Αφάντου:» Η διοίκηση της Α.Ε.Ρ.Α καλωσορίζει στον σύλλογο τον προπονητή και αναλυτή ποδοσφαίρου, Θέμη Κεφαλάκη ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Γκάιδα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.