Ειδήσεις

300.000 επιπλέον θέσεις για Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτο και Ισπανία προσφέρει η TUI

Μετά την ακύρωση όλων των ταξιδιών από τον χρεοκοπημένο, πλέον, τουριστικό πράκτορα FTI, η ανταγωνίστρια TUI αύξησε σημαντικά τις αεροπορικές θέσεις που προσφέρει, ιδίως στις πρώην βασικές αγορές του FTI, την Τουρκία και την Αίγυπτο, και σε μικρότερο βαθμό στην Ελλάδα και την Ισπανία, προσθέτοντας συνολικά και στους τέσσερις τουριστικούς προορισμούς περίπου 300.000 επιπλέον θέσεις. Η Schauinsland ενισχύει επίσης σημαντικά τις αεροπορικές της θέσεις.

Οι 300.000 επιπλέον θέσεις αφορούν την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο και περιλαμβάνουν προσφορές πτήσεων και ξενοδοχείων, σύμφωνα με τον διευθυντής Επικοινωνίας της TUI, Aage Dünhaupt. “Η έμφαση δίνεται στην Τουρκία και την Αίγυπτο, προκειμένου να απορροφηθούν οι ακυρωμένες ποσοστώσεις στις εν λόγω χωρες και να καταρτιστούν νέα ταξίδια σε συνεργασία με τους ξενοδόχους. Το ίδιο όμως εφαρμόζουμε και στην περίπτωση της Ισπανίας και της Ελλάδας, αν και σε μικρότερη κλίμακα, καθώς έχουμε ήδη ένα πολύ υψηλό επίπεδο συμβεβλημένων ξενοδοχείων σε αυτές τις δύο χώρες, ούτως ή άλλως”, εξηγεί ο κ. Dünhaupt.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε ήδη η πρώτη προωθητική ενέργεια με ειδικές τιμές για τα ξενοδοχεία στην Τουρκία και θα ακολουθούσαν διαδοχικά και άλλες. Ωστόσο, ο κ. Dünhaupt προειδοποιεί ότι, λόγω της μεγάλης ζήτησης, τα αγαπημένα ξενοδοχεία των πελατών του FTI ενδεχομένως να γεμίσουν γρήγορα, γι’ αυτό και γίνεται προσπάθεια να διατεθούν πρόσθετες ποσοστώσεις το συντομότερο δυνατό.

Εν τω μεταξύ, η Schauinsland Reisen εργάζεται επίσης εντατικά για την προσφορά πρόσθετων θέσεων. “Στην πράξη, η αύξηση της χωρητικότητας συνιστά συχνά μια δυναμική διαδικασία όταν πρόκειται για αεροπορικά ταξίδια. Η Schauinsland διαθέτει επίσης πρόσθετη χωρητικότητα περισσοτέρων των 100.000 θέσεων”, αναφέρει ο Oliver Harbring από το τμήμα εταιρικών ανακοινώσεων του tour operator. Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο κ. Harbring, μένει να δούμε ποιος πάροχος θα δεσμεύσει τελικά τις περισσότερες θέσεις, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν αναβολές τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου