ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας Βατίου: Με Μαυρουδή και του χρόνου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ

Ακόμα έναν πο­δο­σφαι­ρι­στή του υπάρ­χο­ντος ρό­στερ δια­τή­ρη­σε στις τά­ξεις του ο Δια­γό­ρας Βα­τί­ου, σύμ­φω­να με τις ει­ση­γή­σεις του προ­πο­νη­τή Γιάν­νη Κα­μπού­ρη, ενό­ψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Συ­γκε­κρι­μέ­να την φα­νέ­λα των Βα­τε­νών και στην σεζόν 2019-2020 θα φορά ο 24χρο­νος τερ­μα­το­φύ­λα­κας Μα­νώ­λης Μαυ­ρου­δής.

Ο υψη­λό­σω­μος γκολ­κί­περ συ­να­ντή­θη­κε με την διοί­κη­ση του συλ­λό­γου και υπέ­γρα­ψε την επέ­κτα­ση του συμ­βο­λαί­ου του.

Ο Μαυ­ρου­δής μαζί με τον Γιώρ­γο Δαρ­ζέ­ντα θα υπε­ρα­σπι­στούν την εστία του Δια­γό­ρα Βα­τί­ου στο νέο πρω­τά­θλη­μα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας, ωστό­σο, υπάρ­χει ανοι­χτό το εν­δε­χό­με­νο να απο­κτη­θεί και ένας νε­α­ρός τερ­μα­το­φύ­λα­κας για να συ­μπλη­ρω­θεί η τριά­δα των γκολ­κί­περ των Βα­τε­νών.

Από εκεί και πέρα, οι επα­φές με τους υπό­λοι­πους πο­δο­σφαι­ρι­στές του υπάρ­χο­ντος ρό­στερ για τις ανα­νε­ώ­σεις των συμ­βο­λαί­ων τους, συ­νε­χί­ζο­νται , ενώ οι άν­θρω­ποι της ομά­δας σε συ­νερ­γα­σία με τον προ­πο­νη­τή Γιάν­νη Κα­μπού­ρη έχουν ξε­κι­νή­σει συ­ζη­τή­σεις με τους υπο­ψή­φιους με­τεγ­γρα­φι­κούς στό­χους για την πε­ραι­τέ­ρω ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.