Ειδήσεις

Πρόσκληση της Νατάσας βενετοκλή προς την Όλγα Κεφαλογιάννη

Πρόσκληση προς την Υπουργό Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, να επισκεφθεί τη Ρόδο, απηύθυνε η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κα Νατάσα Βενετοκλή με επιστολή την οποία απέστειλε.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αγαπητή κα Υπουργέ,

Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να σας συγχαρούμε για την ανανέωση της θητείας σας στο Υπουργείο Τουρισμού.

Είναι γεγονός ότι ο ελληνικός τουρισμός έχει αντέξει στην κρίση και αποτελεί έναν από τους βασικούς τροφοδότες της εθνικής οικονομίας.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας συγχαρούμε για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει όλο αυτό το διάστημα, διότι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι.

Πράγματι η ανοδική πορεία του τουρισμού, με τα όποια προβλήματα είναι γεγονός αναμφισβήτητο και ευελπιστούμε ότι το 2014 όχι μόνο θα αποτελέσει μία χρονιά ρεκόρ αλλά και ότι ο ελληνικός τουρισμός θα αποτελέσει την κινητήριο μοχλό ανάπτυξης της χώρας μας.

Η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα όπως γνωρίζεται αποτελούν την ναυαρχίδα αλλά σημείο αναφοράς για τον ελληνικό τουρισμό αφού ένας και μόνο νομός καλύπτει περίπου το 25% των συνολικών εσόδων του τουρισμού!

Ωστόσο πολλά προβλήματα όπως υποδομών, αξιοποίησης ακινήτων, μεταφορών, υψηλούς κόστους, δημιουργούν αναχώματα τόσο για την διατήρηση υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών όσο και για την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του νομού μας.

Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε στην Ρόδο και στα Δωδεκάνησα γιατί θεωρούμε ότι η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη καθώς δεν είχαμε την χαρά να επισκεφθείτε τον νομό μας με την ιδιότητα της υπουργού.

Θεωρούμε ότι η φυσική παρουσία και η απευθείας συνεργασία σας με τα διοικητικά συμβούλια, με βάση συγκεκριμένη ατζέντα, με όλους του εμπλεκόμενους φορείς, πέραν της ουσιαστικής σημασίας, θα τιμήσει και τους Δωδεκανήσιους οι οποίοι έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο δίκαιο αίτημά μας.

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Νατάσα Βενετοκλή

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου