Τοπικές Ειδήσεις

Στην συνάντηση εργασίας με τον Carsten Rasmussen συμμετείχε ο δήμαρχος Ρόδου Αντ. Καμπουράκης

Ανάρτηση του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη στα social media:

«Σήμερα υποδεχτήκαμε στη Ρόδο τον Carsten Rasmussen, επικεφαλής του τμήματος Ελλάδος- Κύπρου της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αστικής Πολιτικής (DG REGIO) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην αρμοδιότητά του είναι ο σχεδιασμός και η παρακολούθηση εφαρμογής των χρηματοδοτήσεων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Ταμείου Συνοχής.

Στην παραγωγική συνάντηση εργασίας που έγινε με τον κ. Rasmussen και στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Βασίλης Μανέττας και ο Γενικός Διευθυντής της Γιώργος Υψηλάντης αναλύθηκαν ζητήματα αναφορικά με τον σχεδιασμό εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης της ΔΕΥΑΡ και των επενδύσεων για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Νωρίτερα, συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ Δημήτρη Τσίκκη από τον οποίο ζήτησε να καταθέσει πρόταση για την αντικατάσταση όλων των λεωφορείων της με ηλεκτροκίνητα. Ο κ. Rasmussen εξήρε και την πρωτοβουλία μας για την ίδρυση του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου Α.Ε εκφράζοντας την πρόθεση χρηματοδοτικής ενίσχυσης των επενδύσεων».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου