Αθλητικά

Συγκινητικός αγώνας τριάθλου!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο νησί μας ο αγώνας «Παρατρίαθλον 2014» που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος «Απόλλων» σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ, τον σύλλογο ΑΜΕΑ και τον Ροδιακό Οργανισμό Αγώνων Νήσων. Στον αγώνα συμμετείχαν μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές Παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν αφιερωμένος σε μια μικρή συμπολίτισσα μας, την Ελπίδα, ένα κοριτσάκι 3 ετών που δίνει τον δικό της αγώνα για τη ζωή. Εμπνευστής και οργανωτής αυτής της προσπάθειας ήταν ο Νίκος Μούνδρος που έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του να διοργανώσει έναν αγώνα στο άθλημα που τον έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλο από το τρίαθλο. Αντιμέτωποι του στη γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν ακόμη έξι παρατριαθλητές με διεθνείς διακρίσεις σε αγώνες τριάθλου. Δίπλα τους βρέθηκε ο σύλλογος τριάθλου «Απόλλων» να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και να πάρει μέρος σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα, τον σημαντικότερο αγώνα της φετινής χρονιάς στο ημερολόγιου του.
Πρώτος το νήμα του τερματισμού έκοψε ο Brumpy Matty σε χρόνο 1:13:06, με δεύτερο να ακολουθεί τον Keith Davis σε χρόνο 1:14:15 και τρίτος τον Fowler Jason με χρόνο 1:15:57. Ακολούθως τερμάτισαν ο Welsh Alex με χρόνο 1:16:20, ο Hollonbeck Scot με χρόνο 1:31:34 και ο Bailey David με χρόνο 1:42:40. Τελευταίος και κατασυγκινημένος με τον καθόλου ευκαταφρόνητο χρόνο της 1 ώρας 46 λεπτών και 42 δευτερολέπτων τερμάτισε ο δικός παρατριαθλητής Μούνδρος Νικόλαος που αποθεώθηκε από όλο τον κόσμο που βρέθηκε εκεί να παρακολουθήσει την υπέροχη αυτή προσπάθεια.
-Ο σύλλογος τριάθλου «Απόλλων Ρόδου» θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους αυτούς που συνέβαλαν στην υποστήριξη αυτής της προσπάθειας. Αυτοί είναι ο Ερυθρός Σταυρός, το Euromedica, οι Rodos Knights και οι γιατροί του αγώνα Τσικούρης Παναγιώτης και Καντής Παντελής και φυσικά όλους τους εθελοντές. Επίσης θέλει να ευχαριστήσουμε θερμά του χορηγούς του συλλόγου και της διοργάνωσης World of Bike Shop, Pane Di Capo, Λουκά Στέφανο, Φαρμακευτικό Σύλλογο, Σύλλογο ΑΜΕΑ και το ξενοδοχείο Mediterania για την φιλοξενία των παρατριαθλητών και συνοδών τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου