Ειδήσεις

Με 49,52% ο Γιώργος Κυρίτσης εκλέγεται δήμαρχος Κω

Η Δύναμη Αλλαγής κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα προγνωστικά και να κερδίσει τις εκλογές της 18ης Μαΐου (μέχρι την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ τον πρώτο γύρο των εκλογών) με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Κώστα Καίσερλη.

Μια διαφορά που στα 43 από τα 57 τμήματα ξεπέρασε τις 19 μονάδες.

Μια διαφορά που είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει.

Ο λαός λοιπόν μίλησε ξεκάθαρα και έδωσε στον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής 49,52%, στον Κώστα Καίσερλη 29,86 %, στον Αρ. Παυλίδη 13,12 %, στη ΔΙΕΣΗ 4,52 % και στην Λαική Συσπείρωση 2,99 % μέχρι στιγμής στα 42 από τα 57 τμήματα.

Έτσι ενώ κάποιοι περίμεναν βραδιά «θρίλερ» για το ποιος θα είναι πρώτος , όπως εξελίσσονται τα αποτελέσματα το «θρίλερ» είναι για το αν θα καταφέρει ο Γ. Κυρίτσης να εκλεγεί Δήμαρχος Κω από την πρώτη Κυριακή. Μέρι τις πρώτες πρωινές ώρες πλησίαζε το 50 %.

Όπως δήλωσε στις 2 τα ξημερώματα ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής Γ. Κυρίτσης έξω από το εκλογικό του κέντρο μπροστά σε εκατοντάδες υποστηρικτές: «Μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα είναι οριακό για να κλείσει η βραδιά σήμερα και να μην χρειαστεί να πάμε σε 2η Κυριακή. Το μήνυμα είναι εκκωφαντικό, κανείς δεν μπορεί να το αγνοήσει.

Το μήνυμα για μια Νέα αρχή είναι πλέον πλειοψηφικό ρεύμα. Έγινε καθολικό αίτημα των πολιτών της Κω. Πάμε όλοι μαζί για μία Νέα αρχή». (kosvoice)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου