Αθλητικά

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος

Το Σάββατο έγιναν οι εκλογές στις τάξεις του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος, με τον Στέφανο Καραολάνη να παραμένει στον προεδρικό θώκο του συλλόγου. Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ., έτσι όπως αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν το περασμένο Σάββατο 17 Απριλίου 2021 στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Λειβάδας, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του covid-19.
Η σύνθεση της νέας διοίκησης είναι η ακόλουθη:
Πρόεδρος: Καραολάνης Στέφανος
Αντιπρόεδρος: Σταυριανός Τσαμπίκος
Γενικός Γραμματέας: Καλόφωνος Διονύσιος
Ταμίας: Σαρικάς Αντώνιος
Γενικός Αρχηγός: Φουτούλης Αντώνιος
Ειδικός Γραμματέας: Μάζζα Αλέξανδρος
Υπεύθυνος Αθλητικών Εγκαταστάσεων: Σαρικάς Τσαμπίκος
Υπεύθυνη Ακαδημιών: Παππουρά Χαρούλα
Υπεύθυνος Τύπου-Επικοινωνίας: Ντοκοούπιλ Παύλος
Νομικός σύμβουλος του συλλόγου ανέλαβε ο δικηγόρος κος Μακιάρης Εμμανουήλ.
Η διοίκηση του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του συλλόγου που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και διευκόλυναν, με την υπεύθυνη στάση τους, τη διαδικασία. Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού Νίκος Νικολής, ο οποίος επ’ ευκαιρία ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών ανακαίνισης και αναβάθμισης του ανοιχτού γηπέδου της Λειβάδας, που βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωσή τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου