Με ανακοίνωση τους, η Ε.Α. Καλύμνου, η Ακαδημία Καλύμνου και ο Ηρακλής 2000 συνεχάρησαν την Καλλιθέα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ Κατηγορία. Στην επιστολή της, η Ε.Α.ΚΑ. αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος Γιάννης Καρδούλιας, το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές της ΕΑΚΑ, θα ήθελαν να συγχαρούν θερμά τη νικήτρια- πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου ομάδα την Καλλιθέα και την επάξια κατάκτησή της 1ης Θέσης στα Δωδεκάνησα στη κατηγορία των Ανδρών Η αήττητη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα σηματοδοτεί και την περαιτέρω συνέχεια εξίσου επιτυχημένη και μας προϊδεάζει ευχάριστα για άξια εκπροσώπηση και επίτευξη της πολυπόθητης ανόδου σε ανώτερη κατηγορία που θα μας προσφέρει υπερηφάνεια και χαρά ως Δωδεκανήσιοι».
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (C.B.A.) με την παρούσα επιστολή συγχαίρει την ομάδα της Καλλιθέας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας Ανδρών Δωδεκανήσου 2017-18, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα ως αήττητη, πετυχαίνοντας το ασύλληπτο 17/17 και της εύχεται καλή επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία.
ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ 2000
Εκ μέρους του Δ.Σ., των προπονητών, των αθλητών και των μελών του Α.Σ. Ηρακλής 2000 θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα της Καλλιθέας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, να ευχαριστήσουμε για την άριστη φιλοξενία και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ