Ανακοίνωση με την οποία κάνουν τον απολογισμό από την συμμετοχή τους στο τουρνουά ποδοσφαίρου «Paiania Talent Cup», εξέδωσαν οι Ακαδημίες του Α.Σ. Ρόδος.
Αναλυτικά:
«Η Ακαδημία του Α.Σ. Ρόδος συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο τουρνουά ΄΄PAIANIA TALENT CUP΄΄. Τα παιδιά της ακαδημίας μας είχαν την τύχη στις τρείς μέρες του τουρνουά να αντιμετωπίσουν και να αγωνιστούν με Ακαδημίες μεγάλων ομάδων και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.
Εκτός από την ποδοσφαιρική τους καριέρα , η συλλογή εμπειριών από όλο το ταξίδι θα τους φανεί πολύ χρήσιμη στην κοινωνική τους ζωή.
Τα ωφέλει από το τουρνουά ήταν πολλαπλά. Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την τύχη να τους παρακολουθήσουν σκάουτερ μεγάλων ομάδων και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε Ακαδημίες μεγάλων ομάδων.
Τρία παιδιά από την Ακαδημία μας εντοπίστηκαν από σκάουτερ ομάδων και μας ζητήθηκε να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικές προπονήσεις των ομάδων αυτών.
Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή τα παιδιά να πάρουν μέρος στις προπονήσεις των μεγάλων ομάδων και να διακριθούν και γιατί όχι να γίνουν μέλος των ομάδων αυτών. Τα παιδιά της ομάδας μας είχαν επίσης την χαρά και την τιμή να γνωρίσουν ανθρώπους του ποδοσφαίρου και να φωτογραφηθούν μαζί τους όπως οι Κώστας Φρατζέσκος , Τάσος Πάντος , Γιώργος Βαΐτσης , Αντώνης Νικοπολίδης και άλλοι.
Η Ακαδημία μας δεν σταματάει εδώ, έχουμε στόχο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να συμμετάσχουμε σε άλλο ένα μεγάλο τουρνουά και ο μεγάλος μας στόχος είναι του χρόνου τα Χριστούγεννα να διοργανώσουμε ένα αντίστοιχο μεγάλο τουρνουά στην πόλη της Ρόδου.
Ήδη ο γενικός διευθυντής της ακαδημίας Μιχάλης Γιαννουκάς και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Βασίλης Σπέρτος είναι σε επικοινωνία με τον κ. Νίκο Λεμονή για την δημιουργία και τη πραγματοποίηση του τουρνου’ά.
Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και στους γονείς που μας τα εμπιστεύθηκαν και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους γονείς που ήταν μαζί μας και μας βοήθησαν, είμαστε σίγουροι ότι άπαντες το χάρηκαν με τη ψυχή τους»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ