Ειδήσεις

Οι 10 πρώτοι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης Παυλίδη στην Κω

Ανακοινώνομε δέκα υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού ”ΚΩΣ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ”

1)Εκατομμάτης Μιχαήλ του Παύλου
Δικηγόρος-Πτυχιούχος Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.Μεταπτυχιακό στο Αστικό Δίκαι.Υποψήφιος Διδάκτωρ.Πτυχιούχος Δημόσιας Σχολής  Τουριστικών Επαγγελμάτων της Πάρνηθας και Πτυχιούχος Λογιστικής.

2) Καμπουράκης Σταμάτης του Αντωνίου
Πτυχιούχος της Σχολής Οδοντοτεχνιτών Αθηνών.Δημοτικός Σύμβουλος-Μέλος της Παράταξης «Ανθρώπινη Κως» του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου.

3) Ταμάρα Τουμπαζή του Απόστολου
Καθηγήτρια Γερμανικών,Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Höheres Wirtschaftdiplom HWD (Πτυχίο Επαγγελματικής Διοίκησης-Ανώτερα Οικονομικά).Πρωταθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Τριάθλου (Ελλάδα) και της Εθνικής Ομάδας Τριάθλου (Ελβετία) με παγκόσμιες διακρίσεις.

4) Παπαντωνίου Σεβαστιανός του Θεοδοσίου
Επιχειρηματίας.Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κεφάλου από το 2010.

5) Χριστοδουλίδης Μανώλης του Κλεόπα
Ξενοδόχος-Μάνατζερ του ξενοδοχείου Gaia Garden (Λάμπη).Πτυχιούχος του Παραρτήματος Αθηνών του Πανεπιστημίου Grenoble (S.F.E.S)-Προγραμματιστής.

6) Γραμμένος Στέφανος του Δημητρίου
Πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Lambeter της Ουαλίας με Μεταπτυχιακό τίτλο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.Επιχειρηματίας ( Εμπορία και ενοικίαση αυτοκινήτων).

7)Τρακόσας Δημήτρης (Τάκης) του Γεωργίου
Ιδιοκτήτης ΤΑΞΙ,επιχειρηματίας

8)Διακογιάννης Σεβαστιανός (Σάββας) του Λεωνίδα
Επιχειρηματίας στον Τουρισμό-Ξενοδόχος στην Κέφαλο.

9)Κυριάκης Αλέξανδρος του Δημητρίου
Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση),προπονητής ομάδας καλαθοσφαίρισης στην Κω.Επαγγελματίας Ναυαγοσώστης.

10)Τσαγγάρης Χαράλαμπος (Μπάμπης) του Ιωάννη
Επιχειρηματίας-Εμπόριο τροφίμων-Αρτοποιείο,Πρόεδρος Συλλόγου Παιδικού Σταθμού Αντιμάχειας.Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κω στις εκλογές του 2010.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου