Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Θανάσης Ρέρρας και ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Νασούλας θα βρίσκονται στην Κω ως προσκεκλημένοι του Φοίβου. Η ανακοίνωση: “Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, θα βρίσκονται στην Κω, προσκεκλημένοι του συλλόγου μας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Αθανάσιος Ρέρρας συνοδευόμενος από τον κ. Αλέξανδρο Νασούλα, ομοσπονδιακό προπονητή τοξοβολίας και σύζυγό της Ολυμπιονίκης Ευαγγελίας Ψάρρα. Η παρουσία των δύο ανδρών στην Κω έχει σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την παροχή κατευθύνσεων για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους, θα δωθεί συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Μαριτίνα την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00”.
Στην Κω ο προεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας!
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.