Με 31 αθλητές – αθλήτριες θα συμμετάσχει η Φλόγα Ρόδου στα 4 πανελλήνια πρωταθλήματα τζούντο που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στις 21 – 22 Φεβρουαρίου στο ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων στη μεγαλύτερη αποστολή που έγινε ποτέ από το νησί της Ρόδου στο άθλημα του τζούντο.

Την αποστολή θα συνοδέψουν: ο δάσκαλος της ομάδας, περιφερειακός προπονητής Αιγαίου και μέλος της ιεραρχίας και νταν, μαύρη ζώνη 4 νταν,  Μιχάλης Χατζηνικολάου, η προπονήτρια του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, μαύρη ζώνη 2 νταν, Μαυρομάτη Κατερίνα και ο πρόεδρος της Φλόγας, μέλος της ελληνικής ομοσπονδίας τζούντο, μαύρη ζώνη 2 νταν, Σάββας Χατζηνικολάου.

Οι αθλητές και αθλήτριες που θα αγωνιστούν ανά κατηγορία είναι:

Νέοι άντρες: Μιχελής Γιάννης -66 κιλά.

Νέες γυναίκες: Ευαγγέλου Ανθή -78 κιλά.

Έφηβοι: Μιαούλης Μιαούλης -81 κιλά, Χατζηνικολάου Χαράλαμπος     -81 κιλά.

Νεανίδες: Δουμάνη Μαρίνα -63 κιλά, Καλπακτζίδου Δήμητρα + 70 κιλά, Πιπή Θεοδώρα -48 κιλά, Καρπαθάκη Έφη -44 κιλά, Μαχραμά Σέβα – 63 κιλά.

Παίδες Α’: Καραγιαννάκης Αντρέας -46 κιλά, Μπούζος Ρωμανός -69 κιλά, Χαμουζάς Παναγιώτης -60 κιλά, Αντωνάτος Νικόλαος -55 κιλά, Ισλάμης Κωνσταντίνος -60 κιλά, Ισλάμης Λάζαρος -69 κιλά.

Κορασίδες Α’: Παπαδοπούλου Σαβίνα – Φιλιώ +69 κιλά, Μαριά Ευδοκία -48 κιλά, Σταματούρου Αντωνία -52 κιλά.

Παίδες Β’: Ροδίτης Τσαμπίκος -60 κιλά, Γιάκρας Αντώνης -55 κιλά, Γιαννέτου Λευτέρης -38 κιλά, Ζανετούλης Μανώλης –42 κιλά, Γουλάρας Δημήτρης -38 κιλά, Καμπούρης Φίλιππος -60 κιλά, Βυζεντίνης Χαράλαμπος -35 κιλά, Χαμουζάς Νικόλαος -38 κιλά, Κεσίσογλου Βασίλης +60 κιλά, Βαρόνος Άγγελος -55 κιλά, Κρητικού Γαβριήλ -38 κιλά.

Κορασίδες Β΄: Τζελάι Ανίτα -39 κιλά, Τσαβαρή Στέλλα – 39 κιλά.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα με το Blue Star και θα επιστρέψει την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου το μεσημέρι πάλι ακτοπλοϊκώς. Μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψει μεγάλος αριθμός γονέων γιατί 18 από τους αθλητές – αθλήτριες που ταξιδεύουν θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε πανελλήνια πρωταθλήματα παίρνοντας το βάφτισμα του πυρός σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η Φλόγα θέλει να ευχαριστήσει την ακτοπλοϊκή εταιρία BLUE STAR FERRIES για την έκπτωση που έχει δώσει στην ομάδα για να διευκολύνει έτσι την μετάβαση της από την Ρόδο στον Πειραιά.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ