Αθλητικά

Ν.Ο.Ρ.: «Αίρουμε την εμπιστοσύνη μας στην Ε.Ι.Ο.»

Ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Δημήτρης Χριστοδούλου και ο γενικός γραμματέας Αντώνης Γκίκας, με την οποία εκφράζει την συμπαράστασή του στην Σοφία Μπεκατώρου και ταυτόχρονα αίρει την εμπιστοσύνη του προς την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, εξέδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου συνεδρίασε εκτάκτως στις 17 Ιανουαρίου 2021 με μοναδικό θέμα συζήτησης την καταγγελία της αθλήτριας Σοφίας Μπεκατώρου, Ολυμπιονίκη στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.
Γνωρίζετε καλά ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου, τον οποίο υπηρετούμε όλοι μας με πίστη και αφοσίωση, είναι κάτι παραπάνω από ένα καταξιωμένο αθλητικό σωματείο, είναι νοοτροπία, είναι ενεργή παρουσία, είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας.
Είμαστε κοντά στην νεολαία και επενδύουμε στον αθλητισμό που είναι το μέλλον μας και σε μια πρωτόγνωρης δυσκολίας χρονική περίοδο, να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα δίνοντας υγιή διέξοδο στην νεολαία, προφυλάσσοντας την από τον καταιγισμό των προκλήσεων.
Μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση της χρυσής Ολυμπιονίκη, Σοφίας Μπεκατώρου, για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε, από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και για τον απαράδεκτο τρόπο που την αντιμετώπισε, η σημερινή ηγεσία της Ομοσπονδίας, εκφράζουμε, την αμέριστη συμπαράστασή μας στην αθλήτρια, αίροντας την εμπιστοσύνη μας στην διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.
ΣΟΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου