Αθλητικά

Πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους προπονητές

Τον κοινωνικό ρόλο του Συνδέσμου τους ανέδειξαν οι προπονητές ποδοσφαίρου της Δωδεκανήσου, μέσα από την πρωτοβουλία τους να προχωρήσουν στην αγορά τροφίμων για τους ανθρώπους που στερούνται ακόμα και τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους.
Αντιλαμβανόμενοι απόλυτα τις συνθήκες της εποχής, οι τεχνικοί των ομάδων φρόντισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ενόψει των εορτών, με την προσδοκία η κίνησή τους να βρει μιμητές. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν ήδη στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων της ομώνυμης συνοικίας της πόλης, με την ανακοίνωση που εκδόθηκε να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Δωδεκανήσου, πάντα ευαισθητοποιημένος στα κοινωνικά προβλήματα, ενόψει των ιδιόμορφων εορτών που καλούμαστε να ζήσουμε, αποφάσισε και προέβη στην αγορά τροφίμων μακράς διαρκείας προς ενίσχυση οικονομικά άπορων οικογενειών, τα οποία και παρέδωσε στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων. Τα πακέτα τροφίμων θα διατεθούν από τον ιερέα κ. Φαρμακίδη και την εκκλησιαστική επιτροπή στους έχοντας ανάγκη. Οι προπονητές της Δωδεκανήσου στηρίζουν το έργο όλων όσων διδάσκουν την αξία της αγάπης, της φιλανθρωπίας και του εθελοντισμού».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου