Ψηφίζουμε με τόλμη και αποφασιστικότητα. Δίνουμε ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στο ΣΥΡΙΖΑ»

«Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι ορόσημο στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας μας. Για να ξεφύγουμε οριστικά από τα δεσμά του παλιού. Για να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στο αύριο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να απαλλάξει οριστικά τη χώρα από την αδιέξοδη πολιτική του χθες. Ενάντια στις προσπάθειες της ολιγαρχίας που θέλει την εξάρτηση και την υποταγή στο κεφάλαιο. Ενάντια στο ρεβανσισμό του παλιού καθεστώτος για τις νίκες του λαού στις 25 Ιανουαρίου και στις 5 Ιουλίου.
Την Κυριακή ψηφίζουμε για την ανάπτυξη, τη τόνωση της απασχόλησης, την ανατροπή του πολιτικού μείγματος ενός αποτυχημένου κατεστημένου της παθογένειας και της υποταγής. Ψηφίζουμε για την επανεκκίνηση της οικονομίας, τη διαπραγμάτευση του χρέους. Για να προχωρήσει η χώρα με σταθερότητα, όραμα και προοπτική.
Στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, είναι κρίσιμο να υπάρξει απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Για να κάνει και να ολοκληρώσει τις προοδευτικές τομές, για τις οποίες δεν επαρκούσαν οι επτά μήνες διακυβέρνησης. Δεν ισχυριζόμαστε ό,τι κάναμε όλα όσα έπρεπε. Όμως σπείραμε αυτό το επτάμηνο κυβερνητικής παρουσίας στη Βουλή, στα Υπουργεία και στην κοινωνία. Είμαστε σίγουροι ότι η δουλειά μας θα αποδώσει καρπούς στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο.
Στη μάχη αυτή κάθε ψήφος είναι κρίσιμη.
Όπως και η συμμετοχικότητα στη διαδικασία. Αλλά και ο ουσιαστικός διάλογος για το μέλλον της Ελλάδας.
Σας καλώ όλους και όλες μαζί να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας. Να πάμε μαχητικά στην κάλπη χωρίς ταλάντευση, με αισιοδοξία για το μέλλον. Να μην «σπαταλήσουμε» τη ψήφο, να μην απέχουμε – όπως επιθυμούν κάποιοι συντηρητικοί κύκλοι – διασώζοντας έτσι το παλιό κατεστημένο.
Σε αυτές τις εκλογές, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το ΣΥΡΙΖΑ. Δίνουμε στον Αλέξη Τσίπρα ισχυρή λαϊκή εντολή διακυβέρνησης της χώρας. Για να διαπραγματευτούμε όλα τα ανοικτά ζητήματα, με στόχο να έχουμε θετικά αποτελέσματα για την Ελλάδα. Για την ανάπτυξη της χώρας, των νησιών μας. Για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ