Ομιλητής ο Πέτρος Τατσόπουλος

Να στηρίξουν το «Ποτάμι» για να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα ζήτησε από τους πολίτες ο υποψήφιος βουλευτής κ. Αναστάσιος Γρύλλης.
Ο κ. Γρύλλης είχε συνάντηση χθες με τον δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γιάννη Περδίκη και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που ταλανίζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
«Με τη συμμετοχή μου στις εκλογές έβαλα τέλος στο δίλημμα περί αποχής. Ο πρόεδρος του κινήματος κ. Σταύρος Θεοδωράκης έχει αποδείξει έμπρακτα πως εμπιστεύεται τους νέους ανθρώπους. Πιστεύω πως οι λύσεις σε αρκετά προβλήματα θα έρθουν με νέες ιδέες και ανανέωση των ατόμων που ασχολούνται με την πολιτική», δήλωσε ο κ. Αναστάσιος Γρύλλης.
Ο υποψήφιος βουλευτής κάλεσε τους πολίτες να μην δώσουν έδρα στη Χρυσή Αυγή και να στηρίξουν το «Ποτάμι».
«Καλούμε τους πολίτες να μην δώσουν έδρα στη ΧΑ και να προτιμήσουν το «Ποτάμι» που επιδιώκει τη σταθερότητα στη χώρα», τόνισε ο κ. Γρύλλης.
Σε ό,τι αφορά την οικονομία ο κ. Γρύλλης τόνισε πως το «Ποτάμι» διαθέτει λύσεις που θα ανακουφίσουν τους πολίτες.
«Οι προηγούμενες κυβερνήσεις μας οδήγησαν σε πτώχευση και κλείσιμο των τραπεζών. Τα στελέχη του κινήματός μας, πιστεύουν πως με μια συγκεκριμένη στρατηγική θα βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση της χώρας και θα δημιουργηθεί ανάπτυξη. Για τα νησιά υπάρχουν προτάσεις που θα ανακουφίσουν το Δωδεκανησιακό λαό», δήλωσε ο κ. Γρύλλης και πρόσθεσε πως τα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να μένουν στους Δήμους για να υπάρχει ρευστότητα.
«Στις προθέσεις μας είναι και η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν που θα συμβάλει στο να δημιουργηθούν περισσότερα έσοδα και νέες θέσεις εργασίας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού σε όλα τα νησιά του νομού. Έχουμε δυνατότητες αρκεί να προσπαθήσουμε», δήλωσε ο κ. Γρύλλης.
Σε ερώτηση σχετικά με την κεντρική πολιτική εκδήλωση του κόμματος ο κ. Γρύλλης δήλωσε πως θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20.00 στο «Ακταίον» με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή στη Β’ Αθηνών και μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του κινήματος κ. Πέτρο Τατσόπουλο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ