ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντεμπούτο με ισοπαλία για τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Σωτήρης Συλαϊδόπουλος- Ποδόσφαιρο

Η… ελ­λη­νι­κή Ρίο Άβε ήρθε ισό­πα­λη 1-1 με την Να­σιο­νάλ, στην πρε­μιέ­ρα της στην Liga Portugal και πα­ράλ­λη­λα στο ντε­μπού­το του Κώου προ­πο­νη­τή Σω­τή­ρη Συ­λαϊ­δό­που­λου στον πάγκο της.

H Ρίο Άβε άνοι­ξε το σκορ με τον Κλέι­τον στο 13ο λεπτό και μά­λι­στα έπαι­ζε με παί­κτη πα­ρα­πά­νω από το 39ο  λεπτό και μετά, όμως «πλη­γώ­θη­κε» στο φι­νά­λε του ματς, όταν ο Ρα­μί­ρες ισο­φά­ρι­σε στο 83ο λεπτό.

Αξί­ζει να ση­μειώ­σου­με ότι ο Σω­τή­ρης Συ­λαϊ­δό­που­λος έδωσε φα­νέ­λα βα­σι­κού στους Βρου­σάι (και ως αρ­χη­γός), Ντόη, Αθα­να­σί­ου και Μπα­κού­λα, ενώ στο δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο μπή­καν ως αλ­λα­γή οι Λιά­βας και Πα­πα­κα­νέλ­λος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.