Μπορεί η ομάδα της ΑΕΡΑ να μην έχει ανακοινώσει ακόμα το νέο της προπονητή, ωστόσο, οι άνθρωποι της διοίκησης προσπαθούν να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό, προκειμένου ο σύλλογος να ανταποκριθεί με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Όπως έχει γράψει η «δσπορ», οι Αφαντενοί έχουν εξουσιοδοτήσει άνθρωπο εκτός της Δωδεκανήσου, προκειμένου να βρει έναν τερματοφύλακα και έναν μέσο, που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Ωστόσο, οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την μεσοαμυντική τους γραμμή και από την Ρόδο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αφαντενοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, για τον Εμίλ Μπιγκό που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Ιάλυσο και τον Κώστα Πελέκη που αγωνιζόταν στον Άρη Αρχαγγέλου.
Οι ποδοσφαιριστές δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς η ποδοσφαιρική τους αξία είναι γνωστή στους γνώστες των τοπικών μας πρωταθλημάτων.
Όπως όλα δείχνουν μέσα στο σαββατοκύριακο, οι άνθρωποι της ΑΕΡΑ αναμένεται να συναντηθούν με τους δύο ποδοσφαιριστές, επιδιώκοντας να αποσπάσουν τις υπογραφές τους.
Από εκεί και πέρα, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της ΑΕΡΑ, χθες αναμενόταν να κλείσει ο προπονητής που θα οδηγούσε τον σύλλογο στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και έτσι το θέμα παίρνει παράταση μερικά 24ωρα ακόμα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι τα προβλήματα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των Γιώργου Τριχιά και Θανάση Τερζή δεν μπορούν να ξεπεραστούν και έτσι οι περιπτώσεις τους απομακρύνονται.
Γι’ αυτό και όπως όλα δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» θα ενεργοποιήσουν την εναλλακτική λύση που έχουν ξεχωρίσει και δεν αποκλείεται μέσα στο σαββατοκύριακο, να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ