Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Στις 28 Ιουνίου η κρίσιμη γενική συνέλευση

Δρομολογούνται οι εξελίξεις στον Α.Σ. Ρόδος μετά από την αποχώρηση του προέδρου Αντώνη Μαρτίνη.
Τα «ελάφια» είναι υποχρεωμένα να… αλλάξουν σελίδα και να πορευτούν με νέα διοίκηση στα ηνία τους, γι’ αυτό και προκηρύχθηκε γενική συνέλευση και εκλογές για την Παρασκευή 28 Ιουνίου.
Η κρίσιμη για το μέλλον του συλλόγου Γ.Σ. θα φιλοξενηθεί στα γραφεία των Ακαδημιών στον Άγιο Δημήτριο, με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση να αναφέρει τα εξής:
«Καλούνται όλα τα μέλη του Ποδοσφαιρικού Σωματείου Α.Σ. Ρόδος, σε Εκλογική Γενική Συνέλευση των μελών του Αθλητικού Σωματείου μας, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00 έως 21:00 στα γραφεία των Ακαδημιών στον Αγ. Δημήτριο Ρόδου, σύμφωνα με το καταστατικό και το νόμο, με θέματα:
1.Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ.
2.Εκλογή δύο (2) μελών Εφορευτικής Επιτροπής.
3.Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικού Συμβουλίου.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η εκλογική Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα μετά στον ίδιο τόπο και στον ίδιο χρόνο.
Σας ενημερώνουμε ότι η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνει μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 ηλεκτρονικά στο vlahosem@otenet.gr.
Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν όλα τα μέλη του σωματείου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα, τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου, οι γονείς των παιδιών τα οποία συμμετέχουν στις Ακαδημίες του σωματείου καθώς και οι κάτοχοι ονομαστικών εισιτηρίων ‘’διαρκείας’’.
Νέα μέλη θα μπορούν να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία με την καταβολή αυθημερόν ενός συμβολικού ποσού εγγραφής.
Έναρξη ψηφοφορίας 18:00. Διάρκεια ψηφοφορίας τρεις (3) ώρες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου