ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πυρ και μανία ο Δήμαρχος Λέρου επειδή δεν ενημερώθηκε για τη συνάντηση Καματερού – Επάρχου με τοπικούς φορείς

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κόλλιας

Κάνει λόγο για παρα­πλη­ρο­φό­ρηση και κρυφές συνα­ντή­σεις

Πυρ και μανία έγινε ο Δήμαρ­χος Λέρου, επειδή δεν προ­σκλή­θηκε στην προ ημερών συνά­ντηση του Βου­λευτή Δωδ/σου του ΣΥΡΙΖΑ Η. Καμα­τε­ρού, με τον Έπαρχο Π.Ε. Καλύ­μνου και τους φορείς της Λέρου.

Για το θέμα, ο κ. Κόλιας εξέδωσε το παρα­κάτω Δελτίο Τύπου στο οποίο ανα­φέ­ρει τα εξής:

“Σχετικά με την επί­σκεψη του βου­λευτή Δωδε­κα­νή­σου κ. Καμα­τε­ρού στο νησί μας και τη συνά­ντηση του με τον κ. Έπαρχο αλλά και τοπι­κούς φορείς, κάνουμε γνωστό ότι ο κ. Δήμαρ­χος δεν έλαβε καμία σχετική ενη­μέ­ρωση, ούτε για την άφιξη του βου­λευτή αλλά ούτε και για τη συνά­ντηση που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε σε αίθουσα του Επι­με­λη­τη­ρίου Λέρου.

Δεν αμφι­σβη­τούμε το δικαί­ωμα καθενός να συνα­ντη­θεί με ανώτερα πολι­τικά στελέχη, όμως όσοι οργα­νώ­νουν τέτοιες συνα­ντή­σεις που σκοπό έχουν την ανά­πτυξη του νησιού μας, οφεί­λουν να ενη­με­ρώ­νουν και να προ­σκα­λούν πρω­τί­στως το δήμαρχο, ο οποίος είναι ο κατε­ξο­χήν αρμό­διος για να μιλήσει για θέματα που άπτο­νται της αρμο­διό­τη­τας του.

Είναι καιρός να κατα­λά­βουν κάποιοι, πως μόνο με την από κοινού συνερ­γα­σία θα μπο­ρέ­σουμε να προ­χω­ρή­σουμε μπροστά. Η παρα­πλη­ρο­φό­ρηση και οι κρυφές συνα­ντή­σεις, δεν οδηγούν πουθενά”.

lerosnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.