Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός της Ασπίδας Σαλάκου, από τους ανθρώπους της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει το σύλλογο να δίνει τη «μάχη» του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Έπειτα από τις διοικητικές ανακατατάξεις που προέκυψαν, με την αποχώρηση του Γιώργου Αγρέλη, ο οποίος ανέλαβε την προεδρία του Απόλλωνα Απολλώνων, οι άνθρωποι της Ασπίδας, έστρεψαν όλη την προσοχή τους στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.
Το πρώτο που επιδίωξαν να διευθετήσουν ήταν το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιθυμούν την παραμονή του Σάββα Καραβόλια, επιθυμία που την έκαναν πράξη.
Η διοίκηση συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με το νεαρό τεχνικό και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Έτσι ο Σάββας Καραβόλιας θα οδηγήσει την Ασπίδα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, από τη θέση του προπονητή.
Άμεσα ο νεαρός τεχνικός, παρέδωσε τις εισηγήσεις του στη διοίκηση.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν, ότι έχουν προκύψει συμφωνίες με τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ και απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθούν και επίσημα.
Ταυτόχρονα οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν να κινούνται και στο μετεγγραφικό μέτωπο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αρκετές από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, βρίσκονται στην τελική ευθεία.
Όπως όλα δείχνουν, στα τέλη της εβδομάδας αναμένονται ανακοινώσεις που θα αφορούν τόσο τις ανανεώσεις, όσο και τις μετεγγραφές στην Ασπίδα Σαλάκου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ