ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλεόβουλος: Αναδόμηση με μπροστάρη τον Παναγιώτη Ζούνη

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Απόλλωνας Καλυθιών-Ζούνης

Στην επί­ση­μη ανα­κοί­νω­ση της πρό­σλη­ψης του Πα­να­γιώ­τη Ζούνη στη θέση του προ­πο­νη­τή της αν­δρι­κής ομά­δας, η οποία ταυ­τό­χρο­να δεί­χνει την κα­τεύ­θυν­ση που θα πά­ρουν τα πράγ­μα­τα στην επι­κεί­με­νη Γε­νι­κή Συ­νέ­λευ­ση του συλ­λό­γου, προ­χώ­ρη­σε η διοί­κη­ση του Κλε­ό­βου­λου.

Ο πρώην τε­χνι­κός της Κατ­τα­βιάς δια­δέ­χε­ται τον Δη­μή­τρη Δο­γιά­μα (πα­ρα­μέ­νει στον σύλ­λο­γο ως υπεύ­θυ­νος της ακα­δη­μί­ας του), έχο­ντας ως απο­στο­λή τη ρι­ζι­κή ανα­δό­μη­ση της αν­δρι­κής ομά­δας. Ανα­λυ­τι­κά:

«Το Δ.Σ. του Κλε­ό­βου­λου Λίν­δου ανα­κοι­νώ­νει ότι προ­πο­νη­τής της ομά­δας μας για το έτος 2023-2024 θα είναι ο κ. Ζού­νης Πα­να­γιώ­της. Ευ­χό­μα­στε στον Πα­να­γιώ­τη καλή πο­δο­σφαι­ρι­κή χρο­νιά, κου­ρά­γιο, υγεία και ευ­λο­γία.

Υ.Γ. Οι αλ­λα­γές εί­πα­με ότι θα είναι στον Κλε­ό­βου­λο με­γά­λες και συ­νε­χί­ζου­με».

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, πως ο σύλ­λο­γος της Λίν­δου θα διορ­γα­νώ­σει μέσα στο επό­με­νο διά­στη­μα τη Γε­νι­κή Συ­νέ­λευ­σή του και το γε­γο­νός πως ελή­φθη­σαν ση­μα­ντι­κές απο­φά­σεις πριν από τη διε­νέρ­γειά της, υπο­δη­λώ­νει την πρό­θε­ση του προ­έ­δρου Στέ­φα­νου Μυ­ριαλ­λή και του βα­σι­κού πυ­ρή­να των συ­νερ­γα­τών του να συ­νε­χί­σουν, ενι­σχυ­μέ­νοι με νέους συ­νερ­γά­τες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.