Αθλητικά

Υγρός Στίβος Ρόδου: Βεϊσάκης, Καραβόλια και Σαρή στα Χανιά

Στην ημερίδα που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο στα Χανιά, θα συμμετάσχουν οι Στέλιος Βεϊσάκης, Ροδούλα Καραβόλια και Κατερίνα Σαρή, με τον Υγρό Στίβο Ρόδου να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Στα Χανιά θα βρίσκονται ο Στέλιος Βεϊσάκης, η Ροδούλα Καραβόλια και η Κατερίνα Σαρή για να κολυμπήσουν το Σάββατο και την Κυριακή, στην ημερίδα, με ειδικό πρόγραμμα που τοποθετεί τα μισά αγωνίσματα σε 120 λεπτά για όλους και τα άλλα μισά την άλλη μέρα πάλι σε 120 λεπτά, λόγω κορωνοϊού, βέβαιοι για επιβεβαίωση ορίων πρόκρισης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του καλοκαιριού.
Ο 16χρονος κολυμβητής του Υγρού Στίβου Ρόδου έχει προκριθεί από τον Οκτώβρη και έκλεισε τη χρονιά στη δεύτερη θέση του Ranking στους ‘’μεγάλους’’, ενώ αναμένεται ότι θα βελτιώσει εύκολα τις επιδόσεις του στα 50, 100 και 200 μέτρα ύπτιο όπου θα κολυμπήσει λόγω της ιδιαιτερότητας του προγράμματος και της ελάχιστης ανάπαυσης από αγώνισμα σε αγώνισμα, αλλά αισιοδοξεί λόγω ποιότητας και εμπειρίας.
Η 14χρονη Ροδούλα Καραβόλια θα… πέσει στα 50, 100 και 200 πεταλούδα με σκοπό την βελτίωση στις επιδόσεις της για να έχει καλύτερη σειρά στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα, με γνώμονα ότι πάντα στους αγώνες τα καταφέρνει και θεωρεί ότι μια τέτοια επανάληψη είναι εφικτή.
Η 13χρονη Κατερίνα Σαρή έχοντας την πρόκριση στα 400 μικτή ατομική θα επιδιώξει πρόκριση στα 800 μ. ελεύθερο και στα 200 πεταλούδα και παρά τις δυσκολίες λόγω προγράμματος και τοποθέτησης των αγωνισμάτων, αισιοδοξεί για πρόκριση έχοντας κλείσει τη χρονιά στην έκτη θέση στο Ranking. Και οι τρεις κολυμβητές του Υγρού Στίβου Ρόδου βρίσκονται σε καλή κατάσταση και περιμένουν τη σίγουρη βελτίωση των επιδόσεών τους για να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους που οδηγεί στο πρωτάθλημα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου