Τοπικές Ειδήσεις

Δημοσίευση της προκήρυξης για 2 μόνιμες θέσεις στη Διεύθυνση Κ.Ε.Π. του Δήμου

Μετά από απαίτηση του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη για ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό της Διεύθυνσης Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και τις συντονισμένες προσπάθειες που κατέβαλε ο ίδιος μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ιωάννη Δ. Καμπούρη, πάντα με την πολύτιμη συνεργασία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, του Υφυπουργού Γεώργιου Γεωργαντά και του ειδικού συμβούλου αυτού Παναγιώτη Μαρινάκου, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δημοσίευση στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος Προκηρύξεων Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, Αριθμός Φύλλου 28/ 12 Μαΐου 2021) της προκήρυξης 7Κ/ 2021 για την πλήρωση δυο μόνιμων θέσεων κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Διεύθυνση Κ.Ε.Π. του Δήμου μας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των ενδιαφερομένων συμπολιτών μας αρχίζει στις 05 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 20 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου