Ειδήσεις

Mήνυμα Αγαπητού Πάλλα μετά την περιπέτεια της υγείας του

Από τον Δημοτικό Σύμβουλο, πρώην Αντιδήμαρχο και νυν εντεταλμένο Δημοτικών Ενοτήτων Αταβύρου και Καμείρου, υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκο «ΡΟΔΟΣ Δύναμη Πολιτών», Αγαπητό Πάλλα, δόθηκε το παρακάτω μήνυμα:
«Θα ήθελα σε όλους τους φίλους που μου συμπαραστάθηκαν τις τελευταίες δύσκολες ημέρες που πέρασα λόγω προβλήματος υγείας, να τους ευχαριστήσω και δημόσια για το ενδιαφέρον και την στήριξη τους. Οι προσευχές τους μου έδωσαν κουράγιο και δύναμη. Θα ήθελα ακόμη να τους καθησυχάσω, καθώς η υγεία μου είναι πλέον σε καλή κατάσταση, χάρη στους θεράποντες ιατρούς του Νοσοκομείου μας που επέδειξαν επαγγελματισμό και υψηλό επίπεδο επιστημοσύνης και στους οποίους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ομαλή ανάρρωση μου.
Τέλος, ενόψει της ημέρας του Πάσχα θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μου, αυτές τις Άγιες ημέρες να βρουν την ευκαιρία να αναζητήσουν μέσα τους τη γαλήνη. Το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως να αποτελέσει έναυσμα ανατάσεως της ψυχής του καθενός μας και όλοι μας, απαλλαγμένοι από τις σκέψεις του κακού, να χτίσουμε μια ανθρώπινη κοινωνία της αλληλεγγύης και της αγάπης».

Αγαπητός Πάλλας

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος
Δ.Ε. Αταβύρου & Καμείρου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου