Ειδήσεις

Κι άλλους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Στράτος Καρίκης

Και νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Στράτος Καρίκης με την παράταξή του Ροδίων Όραμα. Πιο αναλυτικά:

ΞΕΚΙΝΑΜΕ -ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΛΟΝΑΚΗΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Πεταλουδων

Ήρθε η ώρα να δείξουμε την δύναμη μας σε αυτές τις δημοτικές εκλογές. Το πρώτο δείγμα αυτής της δύναμης αποτελεί η ενεργή συμμετοχή μας στην επιλογή μεταξύ αυτών των υποψηφίων που θα κρίνετε εσείς ότι έχουν τα προσόντα να αναβαθμίσουν την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.

Έχοντας όρεξη για δουλειά και χρόνο να διαθέσω για το νησί μου τη Ρόδο, με «όπλο» μου την εμπειρία που απέκτησα από την συμμετοχή μου στο σωματείο εργαζομένων της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. ως αντιπρόεδρος, αλλά και λόγω του νεαρού της ηλικίας μου και πάνω από όλα με ήθος και αξιοπρέπεια, πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να συνεισφέρω στον κοινό αγώνα για την βελτίωση και διασφάλιση του τόπου μας, στους δύσκολους αυτούς καιρούς.

Με αυτές τις σκέψεις αλλά και με διάθεση κάνω το μεγάλο βήμα ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου, αισιοδοξώντας να δικαιώσω όσους με τιμήσετε με την ψήφο σας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΖΑΡΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

Αγαπητές Ροδίτισσες, αγαπητοί Ροδίτες

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» του Στράτου Καρίκη. Σε αυτές τις τόσο δύσκολες εποχές νιώθω ότι πρέπει όλοι μας να αγωνιστούμε για το νησί μας, να φέρουμε μία νέα αισθητική να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας.

Αυτή η απαξίωση που βιώνουμε σήμερα όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα στα χωριά δεν αξίζει σε κανέναν μας, κυρίως όμως δεν αξίζει στην πανέμορφη Ρόδο μας.

Έχοντας στόχο να αλλάξουν οι τύχες του ευλογημένου μας νησιού «στρατεύομαι» στο πλευρό του Στράτου Καρίκη, ενός ανθρώπου με ξεχωριστό ήθος, ικανού και καταξιωμένου. Μαζί θα αγωνιστούμε για να πραγματοποιήσουμε το Όραμά μας για μία νέα Ρόδο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων μας.

Με τιμή,

Κώστας Ζαράρης

Σύντομο βιογραφικό

Ο Ζαράρης Κωνσταντίνος είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Κατάγεται από την Απολακκιά,

είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες που είναι φοιτήτριες στην παιδαγωγική ακαδημία στο πανεπιστήμιο Αιγαίου και Ρεθύμνου

Είναι τελειόφοιτος της σχολής ΟΑΕΔ και

διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας «ΑΣΠΙΣ Απολακιάς».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου