ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξοργισμένοι στ’ Αφάντου

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΑΕΡΑ

Οργή επι­κρα­τεί στην ομάδα της ΑΕΡΑ, με αφορμή το ισόπαλο απο­τέ­λε­σμα στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγω­νι­στι­κής των play off του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας, με αντί­παλο τον Φοίβο.

Γι’ αυτό και ο εκπρό­σω­πος τύπου των «ερυ­θρο­λεύ­κων» παρα­χώ­ρησε τις ακό­λου­θες δηλώ­σεις στην «δσπορ»:

«Η απο­γο­ή­τευση, η οργή και η αγα­νά­κτηση είναι διά­χυ­τες σε όλους τους παρά­γο­ντες, του ποδο­σφαι­ρι­κού τμή­μα­τος και τους φιλά­θλους της ΑΕΡΑ.

Είμαστε σίγου­ροι ότι οι δικές μας απόψεις ταυ­τί­ζο­νται με τις απόψεις των περισ­σο­τέ­ρων παρα­γό­ντων και φιλά­θλων της Δωδε­κα­νή­σου.

Η αδικία πρέπει να είναι έννοια άγνωστη για το ποδό­σφαιρο.

Ο δια­συρ­μός του δωδε­κα­νη­σια­κού ποδο­σφαί­ρου, ο ευτε­λι­σμός της αξιο­πρέ­πειας και της προ­σπά­θειας όλων των αγνών φίλων του ποδο­σφαί­ρου υπο­νο­μεύ­ο­νται από πρα­κτι­κές και μεθό­δους από συγκε­κρι­μέ­νους ανθρώ­πους, οι οποίοι είναι εχθροί του ποδο­σφαί­ρου, έχουν ονο­μα­τε­πώ­νυμο και έχουν μάθει να κινού­νται στο παρα­σκή­νιο.

Δεν τους ενδια­φέ­ρουν οι αξίες του αθλη­τι­σμού και του ευ αγω­νί­ζε­σθαι.

Το μόνο που τους ενδια­φέ­ρει είναι ο μικρό­κο­σμός τους, το προ­σω­πικό τους συμ­φέ­ρον, η παρα­μονή τους στις καρέ­κλες, να έχουν το θλιβερό προ­νό­μιο να σφυ­ρί­ζουν ¨φάλτσα¨ και να αδικούν, αδια­φο­ρώ­ντας για τον κόπο, το μόχθο και την οικο­νο­μική ¨αιμορ­ρα­γία¨ τόσο των ποδο­σφαι­ρι­στών όσο και των παρα­γό­ντων.

Η ΑΕΡΑ σεβό­μενη το άθλημα και τους φιλά­θλους θα κάνει αυτό που έκανε πάντα ώστε να δια­σφα­λί­σει στο μέτρο των δυνα­το­τή­των της, την ομαλή λήξη της αγω­νι­στι­κής περιό­δου.

Τέλος, δηλώ­νουμε ότι μέχρι το τέλος της φετινής αγω­νι­στι­κής περιό­δου δεν θα ασχο­λη­θούμε ξανά μαζί τους. Να είναι όμως σίγου­ροι ότι στη νέα αγω­νι­στική περίοδο θα μας βρουν μπροστά τους και θα είμαστε αμεί­λι­κτοι σε ό,τι αφορά την επιβολή του δικαίου, της ισο­νο­μίας και του Fair play.

Συγ­χα­ρη­τή­ρια στην ομάδα του Φοίβου για το ήθος και την αγω­νι­στι­κό­τητα που επέ­δει­ξαν τόσο στο παχνίδι της Μεγάλης Τετάρ­της όσο και καθ’ όλη την διάρ­κεια του πρω­τα­θλή­μα­τος. Της ευχό­μα­στε καλή συνέ­χεια».

Στα αγω­νι­στικά

Πολυ­ή­μερο ρεπό μέχρι και την Λαμπρή Δευτέρα, χορή­γησε στους ποδο­σφαι­ρι­στές της ΑΕΡΑ ο προ­πο­νη­τής, Βαγ­γέ­λης Χοσάδας, προ­κει­μέ­νου να ηρε­μή­σουν μετά το παι­χνίδι με τον Φοίβο, αλλά και να ξεκου­ρα­στούν ενόψει της συνέ­χειας των play off και το εκτός έδρας παι­χνίδι της 7ης αγω­νι­στι­κής με αντί­παλο την Ρόδο.

Οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» θα επι­στρέ­ψουν στις προ­πο­νή­σεις την Λαμπρή Τρίτη προ­κει­μέ­νου να προ­ε­τοι­μα­στούν για την ανα­μέ­τρηση με τα «ελάφια».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.