Ειδήσεις

Δύο νέες υποψηφιότητες με την παράταξη Μαχαιρίδη

Ανακοίνωση της Υποψηφιότητας κ. Αντώνη Κυζούλη

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα του Μουσικού Συνθέτη , κ. Αντώνη Κυζούλη, με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη.
«Μετά από μία πολυετή επαγγελματική ενασχόληση με τα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα της Ρόδου, θεωρώ ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή προκειμένου να θέσω τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκόμισα, στην υπηρεσία του τόπου, ανταποκρινόμενος θετικά στην τιμητική πρόταση του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη να συμμετάσχω ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης, Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας.».
Με τιμή
Αντώνης Κυζούλης

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Χαριτωμένης Χατζηνικολάου

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα της οδοντιάτρου, κας Χαριτωμένης (Μένης) Χατζηνικολάου, με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»
«Δηλώνω συμπαραστάτης στην πρόσκληση του κ. Μαχαιρίδη για συμμετοχή μου στην κοινή μας προσπάθεια, με στόχο την προστασία και την ανάδειξη του μακραίωνος πολιτισμού και της λαμπρής ιστορίας των νησιών του Ν. Αιγαίου.
Απώτερη φιλοδοξία, στην οποία έμπρακτα υπήρξε αρωγός ο κ. Μαχαιρίδης ως περιφερειάρχης, η ίδρυση ναυτικού μουσείου παραδοσιακών σκαφών στο νησί της Ρόδου».

Με τιμή
Χαριτωμένη (Μένη) Χατζηνικολάου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου