Αθλητικά

Απλήρωτοι διαιτητές και κριτές!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μία διοργάνωση που τυγχάνει μεγάλης προβολής και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να τιναχθεί στον «αέρα»! Μιλάμε για το ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, το οποίο διεξάγεται με επιτυχία τα δύο τελευταία καλοκαίρια στα κλειστά γυμναστήρια της Ρόδου. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι διαιτητές του τοπικού συνδέσμου (Σ.Δ.Κ.Δ.) που «σφύριξαν» πέρσι το καλοκαίρι τα παιχνίδια του ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ αλλά και οι κριτές του Σ.Κ.Κ.Δ. παραμένουν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, εννέα μήνες μετά το τέλος των αγώνων. Όπως είναι εύλογο, οι ίδιοι δεν προτίθενται να «σφυρίξουν» ξανά αγώνες του τουρνουά εφόσον δεν εξοφληθούν, οπότε η διοργάνωση είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα διεξαχθεί. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά οι οφειλές προς τους διαιτητές ανέρχονται σε ποσό περίπου 1.500 ευρώ, το οποίο παραμένει ανεξόφλητο προς τον Σ.Δ.Κ.Δ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. έλαβε από κάθε ομάδα που πήρε μέρος στο τουρνουά το ποσό των 150 ευρώ, ως παράβολο συμμετοχής, προκειμένου να εξοφληθούν οι διαιτητές και οι κριτές των τοπικών συνδέσμων και να αφιερώσουν το χρόνο τους στο τουρνουά. Στις τάξεις των διαιτητών επικρατεί μεγάλη απογοήτευση, αφού δεν έχουν πάρει τα χρήματα τους και φυσικά δεν είναι διατεθειμένοι να «σφυρίξουν» φέτος παιχνίδια του ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, εφόσον γίνει. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προέδρου του Σ.Δ.Κ.Δ. Άρη Φάκαρου. «Δεν πρόκειται να παίξουμε αν δεν εξοφληθούμε από τα δεδουλευμένα του περσινού τουρνουά. Αυτή είναι η απόφαση του συνδέσμου», ανέφερε ο ίδιος και φυσικά έχει κάθε δίκιο με το μέρος του.
Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. λοιπόν καλείται να εξοφλήσει άμεσα τους διαιτητές και τους κριτές, έτσι ώστε το αγαπημένο από πολλούς τουρνουά να διεξαχθεί για τρίτο συνεχές καλοκαίρι και να φέρει ακόμη περισσότερο κόσμο στα γήπεδα του μπάσκετ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου