Πολιτιστικά

Νέες πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Ρόδο!

Στον απόηχο της ολοκλήρωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στα περισσότερα χωριά του νησιού της Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ συνεχίζει την δραστηριότητά του, με νέες πολιτιστικές δράσεις και μέσα στον Μάρτιο.

 

Συγκεκριμένα:

  • Στις 23 και 24 Μαρτίου 2019, θα πραγματοποιήσει ως συνδιοργανωτής

την «10η Γιορτή της Ελιάς» στα Λάερμα με τον Σύλλογο Γυναικών Λαέρμων ο «Άης Γιώργης».

  • Στις 23 Μαρτίου 2019 διοργανώνει εκδήλωση με τον Σύλλογο Πελοποννησίων

«Ο Μωριάς» στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου και ώρα 6.30μ.μ., με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου, 25ης Μαρτίου.

  • Στο πλαίσιο των θεατρικών παραστάσεων, με την θεατρική ομάδα «Theorion» του συλλόγου Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας», ο ΔΟΠΑΡ στηρίζει, την παράσταση

«Ο ανύπαρκτος σύζυγος» -μια από τις λιγότερο γνωστές κωμωδίες του Μολιέρου,

σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μάνη. Οι παραστάσεις θα δοθούν από τις 22 έως

τις 25 Μαρτίου 2019. Προσέλευση: στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Ωρίωνα» (επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο Παραδείσι) ώρα 8.30μ.μ.

 

   Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, κ. Στέφανος Κυριαζής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο ΔΟΠΑΡ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης και στήριξης του Πολιτισμού μας και της προώθησης του πολιτιστικού μας προϊόντος σε όλο το νησί της Ρόδου, ολοκλήρωσε

με επιτυχία τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στα περισσότερα χωριά της Ρόδου.

Συνεχίζουμε τις δράσεις μας και το επόμενο δίμηνο, ενώ βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας περιόδου. Στόχος του ΔΟΠΑΡ και του Δήμου Ρόδου είναι η προώθηση του Πολιτισμού σε όλο το νησί, σε κάθε χωριό και κοινότητα, αλλά και η πραγματοποίηση μεγάλων εκδηλώσεων, που τόσο ανάγκη έχει η Ρόδος».

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΠΑΡ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου