ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Το χρήμα δεν είναι το παν, το χρήμα δεν μπορεί να μου αγοράσει την αγάπη»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Βαρουφάκης

«Δεν συνε­χίζω να ζητώ χρήματα. Ζητώ μια πιο ορθο­λο­γική ανα­βάθ­μιση του μακρο­οι­κο­νο­μι­κού προ­γράμ­μα­τος της Ελλάδας και της Ευρώπης», δήλωσε ο υπουρ­γός Οικο­νο­μι­κών, στην εκπομπή Di Martedi του ιτα­λι­κού ιδιω­τι­κού κανα­λιού La7. Ο κ. Βαρου­φά­κης πρό­σθεσε πάντως ότι «τα χρήματα, ασφαλώς, είναι μέρος του αιτή­μα­τος αυτού, αλλά δεν είναι το παν. Όπως τρα­γου­δού­σαν οι Beatles «’το χρήμα δεν μπορεί να μου αγο­ρά­σει την αγάπη’».

Η αρχι­τε­κτο­νική της ευρω­ζώ­νης φταίει για την κρίση

«Για την ευρω­παϊκή κρίση ευθύ­νε­ται η αρχι­τε­κτο­νική της Ευρω­ζώ­νης. Δεν φταίνε ούτε οι άνθρω­ποι, ούτε οι χώρες, ούτε οι θεσμοί. Σχε­διά­στηκε με λάθος τρόπο η Ευρω­ζώνη, αλλά τώρα ξαναρ­χί­σαμε να την σχε­διά­ζουμε με σωστό τρόπο», είπε ο υπουρ­γός Οικο­νο­μι­κών.

Τέλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ερω­τη­θείς από τη δημο­σιο­γράφο της εκπο­μπής «αν υπάρχει ένας Ιταλός Βαρου­φά­κης», ο Έλληνας υπουρ­γός σημεί­ωσε «κάθε άνθρω­πος είναι μονα­δι­κός και ξεχω­ρι­στός. Δεν υπάρ­χουν αντί­γραφα κανενός»

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.