Ειδήσεις

Υπό παρακολούθηση το κινητό τηλέφωνο του Σαμαρά;

Σαμαράς

Υποψίες για παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου φέρεται να έχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.

Αντίστοιχες πληροφορίες δημοσιεύει το Real.gr το οποίο μεταφέρει επίσης δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη ότι «θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες».

Κυβερνητικοί κύκλοι σχολίαζαν για τις πληροφορίες αυτές: «Σε περίπτωση που ευσταθεί το ρεπορτάζ, κ. Σαμαράς είναι υποχρεωμένος να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να διαλευκανθούν αρμοδίως οι αιτιάσεις του.»

in.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.