Ειδήσεις

Υψηλάντης: Οι ΝοτιοΡοδίτες μάς χρειάζονται όχι μονάχα στις γιορτές και τα πανηγύρια τους

Η σημερινή κινητοποίηση των ΝοτιοΡοδιτών αγροτών και όχι μόνο, καταδεικνύει ότι το 2014 σ’ αυτό τον τόπο, παλεύουμε ακόμα για τα αυτονόητα!

Οι άνθρωποι του μόχθου και της παραγωγής, οι κάτοικοι της πιο απομακρυσμένης δημοτικής ενότητας του νησιού, οι άνθρωποι που τρώνε πικρό ψωμί στο χωράφι, έχουν την απαίτηση να έχουν πρόσβαση, στις πιο απλές στις πιο στοιχειώδεις δομές υγείας. Κι όμως δεν την έχουν!

Έχει κανένας δικαίωμα να παίζει με την υγεία ή και τις ζωές τους ακόμα; Πρέπει να συμβεί κάτι κακό, για να θυμηθούν όλοι ότι κάτι έπρεπε να είχαν κάνει;

Είμασταν μαζί τους σήμερα για να ενώσουμε τη φωνή μας στο αίτημά τους. Στο πρόβλημά τους μας χρειάζονται κι όχι μονάχα στις γιορτές και τα πανηγύρια τους! Εδώ και τώρα λύση!

ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου