Ειδήσεις

Ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου ο κ. Γιάννης Κορωναίος

Τα καθήκοντά του ανέλαβε από 17 Μαρτίου 2014 ο νέος Αντιδήμαρχος Ιαλυσού κ. Κορωναίος Ιωάννης, ύστερα από την έκδοση της υπ΄αριθ. 523/14.3.2014 Απόφασης του Δημάρχου Ρόδου, σύμφωνα με την οποία του μεταβιβάζεται η άσκηση «καθ΄ύλην η / και κατά τόπο» αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού, ασκώντας παράλληλα τα καθήκοντα του Προέδρου του ΝΠΔΔ του Δήμου Ρόδου με την επωνυμία ‘’Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης΄΄ και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο κ. Κορωναίος δήλωσε :
«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντας μου κατά το μεταβατικό αυτό στάδιο την τιμητική θέση του Αντιδημάρχου Ιαλυσού. Ως αιρετός εκπρόσωπος της Αυτοδιοίκησης, υιοθετώντας και σεβόμενος πλήρως τις θεμελιώδεις αρχές για χρηστή διοίκηση και πιστεύοντας ότι τα πρόσωπα ΔΕΝ πρέπει να είναι ισχυρότερα των θεσμών, δεσμεύομαι για επικοινωνία και συνεργασία με : συναδέλφους -υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου – δημότες και τοπικούς φορείς της Ιαλυσού για τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα και την προστασία του δημοσίου συμφέροντος».

Με την ευκαιρία αυτή ενημερώνονται οι συμπολίτες μας ότι ο Αντιδήμαρχος
Ιαλυσού θα δέχεται το κοινό κάθε Τρίτη και Παρασκευή και ώρα 8:30 – 13:30 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2241 098423.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου