ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαμαράς και Αβραμόπουλος «τσίκνισαν» στη μάζωξη του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Παππά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σαμαράς Αβραμόπουλος Παππάς

Στο εκπτω­τικό χωριό έδωσαν το «παρών» πολλοί και διά­φο­ροι, ως επί το πλεί­στον Νεο­δη­μο­κρά­τες

Πλήθος στε­λε­χών της Ν.Δ. έδωσε το «παρών» στη μάζωξη που διορ­γά­νωσε την Τσι­κνο­πέμ­πτη ο βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σων της Ν.Δ. Γιάννης Παππάς.

Ωστόσο, οι παρου­σίες που ξεχώ­ρι­σαν ήταν εκείνη του πρώην πρω­θυ­πουρ­γού Αντώνη Σαμαρά, που έγινε πόλος έλξης καθ’ όλη τη διάρ­κεια της βραδιάς, και του Δημήτρη Αβρα­μό­που­λου, ο οποίος έδειχνε ευδιά­θε­τος και ορε­ξά­τος.

Ανα­λυ­τικά τι γράφει το big mouth

Στην ετήσια μάζωξη ανήμερα της Τσι­κνο­πέμ­πτης, που κάνει στο εκπτω­τικό χωριό ο Νεο­δη­μο­κρά­της βου­λευ­τής Γιάννης Παππάς, έδωσαν το «παρών» πολλοί και διά­φο­ροι. Ως επί το πλεί­στον Νεο­δη­μο­κρά­τες. Προ­σω­πικά ξεχώ­ρισα τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, που έγινε πόλος έλξης καθ’ όλη τη διάρ­κεια της βραδιάς. Επίσης, είδα τον Δημήτρη Αβρα­μό­πουλο, ο οποίος έδειχνε ευδιά­θε­τος και ορε­ξά­τος να πέσει στο κυνήγι του σταυρού. Ως γνωστόν, ο παλιός επί­τρο­πος θα είναι υπο­ψή­φιος στον νομό Ηλείας.

Πηγή parapolitika.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.